Szeretnék páromnak ajándékot venni, XBOX vagy Playstation3 super slim?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Visszakerestem, de nem igazán értem a magyarázatokat, amiket írtatok, hogy melyik miben, így nem egyértelmű számomra, melyik a jobb... eddig plsaystation3 super slim (500GB)-t akart, de most mondta, hogy lehet az Xbox jobb, én meg most nem tudom, mit vegyek neki... :S
nem újgazdag kisp*csa vagyok, úgy gyűjtöttem rá össze a pénzt, mindkettőre megvan a pénz, de persze a számít az ár is. De ha a drágább a jobb, akkor azt veszem.
Segítenétek?
Ezt a kettőt néztem:
vagy
Erről az oldalról érdemes megrendelni? Mindig ilyen árban szokott lenni, vagy ez most olcsó? Mert ha most olcsóbb, akkor most veszem meg ha mindig, akkor még ráér.
Köszi!
2012. nov. 26. 00:38
21/23 anonim válasza:
Lényegében nem fogsz kielégítő választ kapni. Az Xbox fan azt javasolja, a PS fan pedig azt...:D
22/23 anonim válasza:
Szerintem inkább PlayStation3-at vegyél. Sokkal tovább tart az élettartalma.
23/23 A kérdező kommentje:
xboxot vettem és nagyon örült neki! :)
2013. jan. 3. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!