Szeretnék páromnak ajándékot venni, XBOX vagy Playstation3 super slim?
Melyik a jobb? Visszakerestem, de nem igazán értem a magyarázatokat, amiket írtatok, hogy melyik miben, így nem egyértelmű számomra, melyik a jobb... eddig plsaystation3 super slim (500GB)-t akart, de most mondta, hogy lehet az Xbox jobb, én meg most nem tudom, mit vegyek neki... :S
nem újgazdag kisp*csa vagyok, úgy gyűjtöttem rá össze a pénzt, mindkettőre megvan a pénz, de persze a számít az ár is. De ha a drágább a jobb, akkor azt veszem.
Segítenétek?
Ezt a kettőt néztem:
vagy
Erről az oldalról érdemes megrendelni? Mindig ilyen árban szokott lenni, vagy ez most olcsó? Mert ha most olcsóbb, akkor most veszem meg ha mindig, akkor még ráér.
Köszi!
A multiplatform játékok szebbek boxon és stabilabb a framerate mivel könnyebb rá programozni.
De ettől függetlenül PS3-ra imádom a God of War-t, Uncharted-et, Heavy Raint. Úgyhogy PS3 is jó de fő konzolnak boxot tartok. Minden másra ott a Ps3.
Jó ennek úgy lenne értelme h nem átportolt játék lenne hanem 2 csapatra osztva 1 cégnél és mind a 2 gépre külön külön megcsinálni ugyanazt a játékot
Így látszó különbség is lenne nem csak h ps3ra kiadják YX gamet amit 600000ember várt meg box ra amit 200an vártak
Ez lényegtelen beszéd XD xbox fan vs ps3 fan
.
.
.
Akk mit vettél/veszel?
PS3 pozitívumok:
- BluRay
- ingyen multi
- exkluzív játékok nagyon jók
- éves szintem 40-45 ingyenes teljes játék
- szerintem a kontrollere kényelmesebb
Ha ezek nem érdeleknek, akkor lényegében teljesen mindegy, hogy mit veszel, játékok ugyanannyiba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!