Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék páromnak ajándékot...

Szeretnék páromnak ajándékot venni, XBOX vagy Playstation3 super slim?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb? Visszakerestem, de nem igazán értem a magyarázatokat, amiket írtatok, hogy melyik miben, így nem egyértelmű számomra, melyik a jobb... eddig plsaystation3 super slim (500GB)-t akart, de most mondta, hogy lehet az Xbox jobb, én meg most nem tudom, mit vegyek neki... :S

nem újgazdag kisp*csa vagyok, úgy gyűjtöttem rá össze a pénzt, mindkettőre megvan a pénz, de persze a számít az ár is. De ha a drágább a jobb, akkor azt veszem.

Segítenétek?

Ezt a kettőt néztem:

[link]

[link]

vagy

[link]

Erről az oldalról érdemes megrendelni? Mindig ilyen árban szokott lenni, vagy ez most olcsó? Mert ha most olcsóbb, akkor most veszem meg ha mindig, akkor még ráér.

Köszi!

2012. nov. 26. 00:38
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
ez totál hülyeség..már h lenne jobb az xbox grafikája??? Azok a játékok persze hogy jobbak amit eleve xboxra adtak ki és onnan portálták át ps3 konzolra (ebből adódóan persze hogy szebb a grafika a legtöbb játékon xboxon,de csak 1 kicsivel ott is pl final fantasy) ezért is kell az exkluzív játékok grafikáját nézni ha azt akarod tudni hogy melyik konzolból hozható ki több minden és melyiknek jobb a grafikája
2012. nov. 29. 16:49
 12/23 anonim ***** válasza:
jah oké és mivel hasonlítod össze zsenikém? ha csak ps3 ra van az a game
2012. nov. 29. 20:26
 13/23 anonim ***** válasza:

A multiplatform játékok szebbek boxon és stabilabb a framerate mivel könnyebb rá programozni.

De ettől függetlenül PS3-ra imádom a God of War-t, Uncharted-et, Heavy Raint. Úgyhogy PS3 is jó de fő konzolnak boxot tartok. Minden másra ott a Ps3.

2012. nov. 29. 20:35
 14/23 anonim válasza:
zsenikém.....Hát úgy hogy mindig a PS3 játék a nyertes az év exkluzív játeka díjon :D
2012. dec. 1. 11:22
 15/23 anonim ***** válasza:

Jó ennek úgy lenne értelme h nem átportolt játék lenne hanem 2 csapatra osztva 1 cégnél és mind a 2 gépre külön külön megcsinálni ugyanazt a játékot

Így látszó különbség is lenne nem csak h ps3ra kiadják YX gamet amit 600000ember várt meg box ra amit 200an vártak

2012. dec. 1. 13:12
 16/23 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy én így ezekből semmit se értek...
2012. dec. 1. 14:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez lényegtelen beszéd XD xbox fan vs ps3 fan

.

.

.

Akk mit vettél/veszel?

2012. dec. 1. 17:39
 18/23 A kérdező kommentje:
boxra hajlok...
2012. dec. 1. 20:54
 19/23 anonim ***** válasza:

PS3 pozitívumok:

- BluRay

- ingyen multi

- exkluzív játékok nagyon jók

- éves szintem 40-45 ingyenes teljes játék

- szerintem a kontrollere kényelmesebb

Ha ezek nem érdeleknek, akkor lényegében teljesen mindegy, hogy mit veszel, játékok ugyanannyiba kerülnek.

2012. dec. 2. 17:43
 20/23 A kérdező kommentje:
persze, hogy érdekel, de én nem értem ezeket, amiket ti írtok... azt hittem, egyszerűt kérdezek... :)
2012. dec. 3. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!