Tarnóc Dániel kérdése:

Ps3 vs xbox 360 (vita a konzolok között)?

Figyelt kérdés

Szerintem ez a konzol háború lényege

1.grafika ez nálam 25%

2.exclusive játékok az nálam 45%

3.A kontrolerrel való irányitás30%

4.hardver5%

5.külső5%

A megbízhatóságot azért nem írtam le mert már mind kettő megbízható

2012. nov. 21. 20:06
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
A exclusove játékokkal kéne összehasonlítani a grafika szépségét.
2012. nov. 24. 10:58
 22/30 anonim válasza:

1. Grafika: PS3

2. Exkluzív: PS3

3. Kontroller: Mind2 jó, Xbox;PS3

4. Hardver: PS3

5. Külső XBOX

2012. nov. 25. 08:37
 23/30 anonim ***** válasza:
44%
a külső meg nem nagy dolod max felcsinosítod ha nagyon nem tetszik.
2012. nov. 25. 15:33
 24/30 u.balázs ***** válasza:

Grafika: xbox

Excludive: kinek mi, nekem xbox mert halo+forza mindent ver.

Hardver:nem lényeges mert itt nincs olyan hogy nem bírja elfutattni a játékot.

Kinézet:xbox

Kontroller:xbox

2012. nov. 25. 19:46
 25/30 A kérdező kommentje:
az utolsó súlyosan xbox 360 párti
2012. nov. 26. 20:08
 26/30 u.balázs ***** válasza:
Lehet hogy fan vagyok, sőt biztos. De azért mert számomra van is rá okom. Régen ps3om volt, teljesen meg voltam vele elégedve, 2osztálytársaim közölték, xboxot vesznek. Erre moondom nemá` ps3 jobb, xbox egy 3ledes szar.(nem törődtem xboxal úgy hogy nem tudtam van már slim). Ők kiálltak xbox mellett, én meg félév múlva elkezdtem halo, forza gameplayeket nézni. Unom a barát nélküli gameket. Elhatároztam veszek egy xbox slimet ps3 helyett. Nem tudtam dönteni mert a jól megszokott ps3 tól megválni nem könnyű. Elkezdtem osztálytársaimat kérdezni xboxról, á mondom át megyek kipróbálni. Hát mitmondjak... sz@r volt. Nem tetszett, szokatlan kontroller, ugye más játék. Elvetettem az xbox vásárlást, de megint elkezdtem gameplayeket nézni, újra elkezdett tetszeni az xbox. Elhatároztam:lecserélem osztálytársaim miatt (1héttel később megvettem a boxot, ps3 mat eladtam. 1. Hétig borzalmas volt, megbánram hogy lecseréltem, majd kezdtem megszokni és végül jobb is lettem vele mint ps3 man, rájöttem hogy xbox jobb, DE NEM ANNYIVAL(nem annyira szembetűnően) nem tudom megmondani szerintem mivel jobb játékmenetileg. Ez olyan mint, melyik a jobb Pepsi vagy Coca Cola?? (pepsi=ps3 coca cola=xbox) lehet hogy édesebb a pepsi, de nem tudom miért szerintem coca cola jobb, szívesebben iszom azt. Persze valakinek pepsi jön inkább be(valakinek ps3 jön be).
2012. nov. 26. 21:28
 27/30 anonim ***** válasza:

azért nem jobb a xbox.Nem vagyok fan ha kérdezitek de a ps3 legtöbb szempontból jobb.

[link]

Az igaz hogy a net csak kábelen gyorsabb a boxnál.

2012. nov. 27. 18:01
 28/30 anonim ***** válasza:
exkluziv jatekok SC:Conviction,es a HALO 4 aki ezekre beszol szememben nem ferfi sot nem is ember
2012. dec. 17. 19:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem mondom ,hogy rossz de nekem a PS3 exclusive jobban bejön.
2012. dec. 18. 18:54
 30/30 anonim válasza:
A kérdező egy csillámpóni
2013. jún. 2. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!