És ez azért van mert a gyengébb hardverú gépre fejlesztik ki a játékot(Xbox 360) és utána átporolják PS3-ra és a portolás egy gyengébb minőséget hoz mint az alap!ÉS a portolás olcsóbb és rövidebb idő alatt megvan mint ugye az hogy megint rendesen kifejlesztik egy külön gépre!
Ezt egy játékfejlesztő is megerősítette de nem pont így!
Amúgy meg ez érthető is mert ha most megcsinálnák PS3-ra utána átportolnák Xbox360-ra és az Xbox-on szaggatna egy kicsit necces lenne nem? :D
Amúgy az exkluzív játékokat kell összehasonlítani grafikailag melyik a jobb!
2012. nov. 22. 16:01
12/30 u.balázs válasza:
Te döntsd el, esclusive játékok terén, mind 2 más én itt azért állok box mellett mert forza, halo sorozat nagyon tetszk, ha meg lövöldözős akkor borderlands 2, cod + még valami hitman. Grafikailag xbox tényleg jobb, be kell vallani+ tartja a 30 fps-t ezt 10#11#, válaszoló szépen leírta. Kontrollere boxnak jobb de ezt szért nem dzeretik a ps3 masok mert a kettő között azért van külömbség (nehéz átszokni) de box kontrollere kényelmesebb és jobban „ráz”. Internetről annyit hogy igen boxnak fizetős(évi 8e forint) de helyette szebb, biztonságosabb. Ps3 nak van blu-ray e ami ugye arra jó hogy 1cdre megy a játék+ ha olvasó tönkre megy ott a blu-ray. Kinézet: xbox veri ps-t. Amúgy kérdezőnek: (110% lett 100% helyett (add össze))
2012. nov. 22. 20:28
13/30 anonim válasza:
Az XBOX NEM szebb grafikailag. a PS3 tud 1080p-ben renderelni, az XBOX nem. Ez azt jelenti, hogy a PS3 KÉTSZERESÉT tudja megjeleníteni az XBOX képének pixelekben, ezáltal kidolgozottabb, szebb képet ad.
2012. nov. 22. 22:23
14/30 anonim válasza:
Igen, amit te mondasz kedves utolsó az csak és kizárólag exkluzív játékoknál szembetűnő....Multiplatformon nem!
2012. nov. 22. 23:21
15/30 anonim válasza:
10es válaszoló vagyok
hát mint leírtam azért nem szembetünő a multiplatformnál mert először csinálják gyengébb driverre (XBOX360) és átportolják ps3-ra
2012. nov. 23. 13:47
16/30 u.balázs válasza:
13# válaszoló vak... Xboxnak szeb, mind kettő tud 1080p-t de xboxé szebb. Ezt mindmár mondtam 10#11#es váloszó leírta.
2012. nov. 23. 18:19
17/30 anonim válasza:
Utolsó: valami forrásod erről van? Mert Wikipédián, egyéb forrásoknál mindenhol meg van jelölve, hogy az XBOX360 NEM tud 1080p-ben renderelni, csak ki tudja terjeszteni a 720p-s vagy 1080i-s képet 1080p-re. Ezzel szemben a PS3 direktben 1080p-ben rendereli a képet.
2012. nov. 23. 19:02
18/30 u.balázs válasza:
Volt egyszer egy válaszoló aki egy oldalt linkelt ve, amin le van írva ps3 melyik játékokat tudja 1080p ben játszani, és xboxban is. Mind kettőnél kb 10 játék volt. De ha egyforma a szám (mind kettő 720p vagy 1080p)akkor boxnak jobb a grafikája.
2012. nov. 23. 19:38
19/30 A kérdező kommentje:
a legjobb dolog hogy nem hoztátok a pc-t
Ez az én véleményem a tiédet is meg halgatom de nekem a boxon furcsáb volt az irányítás és a multiplatform grafika full ugyanaz de ha két tv egyszere működtetünk akkor látjuk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!