Nagyon lassan megy a GTA a Psp 1000 szériájú gépemen. Lesz baja a Pspmnek ha a processzorának az órajelét felviszem 333 MHz -re?
Figyelt kérdés
(Sokan azt írják hogy ettől gyorsabban fut a GTA rajta.)2009. aug. 13. 12:35
11/19 A kérdező kommentje:
Hát, most hogy mondod, leteszteltem a God of War Chain of Olympus-t, és a Burnout-ot.
Csak a God of War akad, de csak kis mértékben, a Burnout, az olyan mint a Slimen: gyors.
2009. aug. 13. 19:10
12/19 anonim válasza:
Ahogy anno PSPHUngary-n is írták, ezek a játékok (GoW, daxter, GTA satöbbi.) ISO-ban nem akad. Ha egy játéknak szüksége van magasabb órajelre, azt magának átállítja.
13/19 anonim válasza:
Hát akkor félig meddig igazam volt, a God of Warnál pedig gondolom néhány videónál és a játék leges legelején akad, igaz? Mert az nekem is úgy van(mondjuk nekem .cso-s)
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem 10 percen át lassú volt, és akadozott, de mivel tovább nem bírtam, azonnal kiléptem.
Amúgy a videó is akad.
2009. aug. 14. 10:39
15/19 anonim válasza:
ISO-val játssz, az jobb, ha akkor is lassú, akkor az már a PSP hibája, bocs de jobbat nem tok:)
16/19 anonim válasza:
ezt tölsd le ! csak annyit kell tenned a cso-ból iso-ba át konvertálod. nekem is a cso akad de az iso tökéletesen fut
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. febr. 20. 19:28
18/19 anonim válasza:
amarha xD megnéztem volna 8. emeletről leesik xD.SzÍvás azért
19/19 anonim válasza:
GTA sa -t honnan töltötted le pspre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!