Nagyon lassan megy a GTA a Psp 1000 szériájú gépemen. Lesz baja a Pspmnek ha a processzorának az órajelét felviszem 333 MHz -re?
Esetleg ha megnéznéd, hogy CSO vagy ISO-ban van.
Ha CSO, akkor az a gondja, és konvertáld át ISO-ba.
Nem az ISO/CSO kiterjesztés a gond, hanem a processzor.
Normálra van állítva, és ha felkapcsolom 333 -ig, nagyon gyorsan megy rajta a GTA, csak attól félek, hogy meghal a Psp -m a nagy tuning miatt.
Amúgy a kiterjesztése CSO, 826 Mb -tal, 6 -os szintű compression -nal.
Nos, nekem 2000-es gépem van, kicsit nálam is akadozik a GTA, remélem közösről beszélünk, a Vice City Soriesról. Szerintem nyugodtan feltuningolhatod a PS-t, de előtte biztos, ami biztos, próbáld ki iso-ban(tehát .iso fájl).
Bővebb segítségért látogasd meg a PSPHungary-t!
Amúgy, a régi 2003 -as Slim pspmen is kicsit akadozva ment a Vice City.
Szegény gépem azóta tönkrement (kiesett a 8. emeletről, mert egyszer kinyitottam a szekrény ajtaját, és kiütötte az ablakon.
Azóta sincsen annyi pénzem rá.
Kipróbálom!
De nekem nem csak a Lib. City St. akad, hanem a Harry Potter 5, ami UMD -n van meg (le volt árazva 4k -ra).
Azzal is kb. 1 órát játszottam xD
Tekken, God of War - CoO, Dynasty Warrios - Strikeforce, Dynasty Warriors vol.2, Burnout különböző címei, Need For Speed, ezek közül akad vmelyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!