Nagyon lassan megy a GTA a Psp 1000 szériájú gépemen. Lesz baja a Pspmnek ha a processzorának az órajelét felviszem 333 MHz -re?

Figyelt kérdés
(Sokan azt írják hogy ettől gyorsabban fut a GTA rajta.)
2009. aug. 13. 12:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tuningold a psp-t, de akkor biztos jobban fut a felemeled, de kipróbálhatod, ha nagyon játszani akarsz vele, psp-én akkor csináld... de ügyelj rá hogy csak ennél a játéknál vedd fel ha másnál nem szükséges.
2009. aug. 13. 13:02
 2/19 anonim válasza:

Esetleg ha megnéznéd, hogy CSO vagy ISO-ban van.

Ha CSO, akkor az a gondja, és konvertáld át ISO-ba.

2009. aug. 13. 13:10
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem az ISO/CSO kiterjesztés a gond, hanem a processzor.

Normálra van állítva, és ha felkapcsolom 333 -ig, nagyon gyorsan megy rajta a GTA, csak attól félek, hogy meghal a Psp -m a nagy tuning miatt.

Amúgy a kiterjesztése CSO, 826 Mb -tal, 6 -os szintű compression -nal.

2009. aug. 13. 14:30
 4/19 anonim ***** válasza:

Nos, nekem 2000-es gépem van, kicsit nálam is akadozik a GTA, remélem közösről beszélünk, a Vice City Soriesról. Szerintem nyugodtan feltuningolhatod a PS-t, de előtte biztos, ami biztos, próbáld ki iso-ban(tehát .iso fájl).

Bővebb segítségért látogasd meg a PSPHungary-t!

2009. aug. 13. 14:59
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nekem Liberty City Stroies, és San Andreas van a kozolomon.
2009. aug. 13. 15:27
 6/19 A kérdező kommentje:

Amúgy, a régi 2003 -as Slim pspmen is kicsit akadozva ment a Vice City.

Szegény gépem azóta tönkrement (kiesett a 8. emeletről, mert egyszer kinyitottam a szekrény ajtaját, és kiütötte az ablakon.

Azóta sincsen annyi pénzem rá.

2009. aug. 13. 15:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem is megvan a Liberty, de én a Vice-szal többet kockultam, így azt tom jobban. Libertyvel csak pár órát nyomtam, de nekem nem akadozott.
2009. aug. 13. 15:46
 8/19 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a játék hibás, egy megbízhatóbb oldalról próbálj meg leszdedni egy iso-sat!
2009. aug. 13. 15:47
 9/19 A kérdező kommentje:

Kipróbálom!

De nekem nem csak a Lib. City St. akad, hanem a Harry Potter 5, ami UMD -n van meg (le volt árazva 4k -ra).

2009. aug. 13. 15:56
 10/19 anonim ***** válasza:

Azzal is kb. 1 órát játszottam xD

Tekken, God of War - CoO, Dynasty Warrios - Strikeforce, Dynasty Warriors vol.2, Burnout különböző címei, Need For Speed, ezek közül akad vmelyik?

2009. aug. 13. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!