Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik MP3 lejátszót rendeljem...

Melyik MP3 lejátszót rendeljem meg (vatera, teszvesz ajánlatok)? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

---ebből a szürke tetszene nekem..,)

[link]

[link]

[link]

[link]

ne csak a lejátszót nézzétek,hanem h.az adott feltételek mellett melyik éri meg legjobban?.)(van olyan ahol azonos maga a két termék,csak mások a feltételek)

köszi,ha segítetek!.)

2009. aug. 12. 16:21
 1/6 A kérdező kommentje:

a 4.ről lebeszéltem magam.)ennyivel kevesebb...

az utolsó drágább, viszont 4 gigás..de külföldről érkezik,nem necces így rendelni..?

2009. aug. 12. 16:27
 2/6 A kérdező kommentje:
mégiscsak versenyben van a 4.is..-(
2009. aug. 12. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:

még 1 lehetőség:

[link]

2009. aug. 12. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Én személyszerint az ipod shuffle másolatokra szavazok :) Nekem is ilyen van és nagyon szeretem. Ezek közül a 4Gb-t

vedd már meg, egy árban van a többi 2 Gb kapacitásuval:

[link]

2009. aug. 12. 16:59
 5/6 A kérdező kommentje:
és az miért jó h.shuffle,és ipod?miben tud többet mint egy normál mp3?
2009. aug. 12. 17:16
 6/6 A kérdező kommentje:
nem tudom ez a Hongkong dolog (onnan jön az áru)nem 100%h-átverés?vagy attól lehet jó,h.másolat?
2009. aug. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!