Megéri X360-at venni használtan (vatera, teszvesz stb. ) vagy inkább gyűjtsek újra, ami 2-3x annyiba kerül viszont garanciás?
Használtan is jó, ha friss alaplap van benne, és nincs flashelve.
Ha újat veszel, akkor mindenképp az új változatot érdemes.
Én nem igazán értek az Xboxhoz, viszont pár hete vettem a vateráról egy tökéletesen működő, használt Playstationt. Remek árban volt, plusz tartozékokkal együtt. Sehol egy használati nyom nincs rajta.
Viszont ha először vásárolsz, figyelj oda az apróságokra is. Mennyi az értékelése, hány eladott terméke van, felajánlja e a kipróbálást, a felrakott képek tényleg az ő készülékéről készültek e... ilyesmik. Ha jól kifogod, bőven megéri onnan vásárolni.
Második:
Ezt nem venném ilyen egyértelműnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1..
A gép falshelése padig a BTK 329. paragrafusának megsértése.
13:25
ebbe ne menjünk bele... persze neked biztos eredeti a windows-od, az összes szoftvered a gépen, 1 darab torrent/warez oldalon sincs regisztrációd és nincsen 1 darab másolt lemezed sem otthon. de ezt hagyjuk, nem erről szól a kérdés.
---
az egyik amit kinéztem 2007.12.06 gyártású Falcon v2 alaplapos, hűtésmod+késleltetés. az új amit kinéztem jasperes és nincs hűtésmod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!