Megéri X360-at venni használtan (vatera, teszvesz stb. ) vagy inkább gyűjtsek újra, ami 2-3x annyiba kerül viszont garanciás?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 09:23
11/12 Jovanny válasza:
Én használtan vettem, ráadásul régi alaplapost, de egyik haveromtól, úgy, hogy szar volt a tápja, és csak kb. 1 évet használta. Vettem hozzá tápot, és megy frankón, a hűtésmod egy kínai Intercooler a seggén. Ennek ellenére nem ajánlom a használtat boxból én sem, nem tudhatod mennyire nyúzták.
12/12 Jovanny válasza:
Sosem azért töltöttem, mert ha neki szabad, nekem miért nem, hanem mert meg akartam nézni egy filmet, játszani egy játékkal...a saját használatra való letöltés kis hazánkban legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!