Mennyiért tudnám eladni a monitoromat? Vatera, vagy Teszveszre gondoltam. Ha pl.1Ft-ról indítanám kb mennyi lenne a vége?
Figyelt kérdés
A monitorom: [link]
kb. 3 éve használom, semmi probléma vele. Doboz megvan, papírok is vannak hozzá, már nem garanciális.
2009. jún. 29. 15:03
1/5 anonim válasza:
Úgy tudod meg legegyszerűbben ha rákeresel a 17"-es LCD monitor aukciókra ami lejártak. Azokból meglátod hogy fix áron mennyiért adható el és ha szerencséd van találsz 1Ft-ról indítottat is és egy körülbelüli árat amit a piac határozott meg a kereslettel. Ha nem olyan régen jártak le az aukciók akkor jó esély van rá hogy akik nem nyertek tovább keresgélnek hasonló monitorok után így lesz licit a tiédre is.
Ha feltetted majd tedd be a linket és lehet hogy innen veszi meg valakit...
2/5 anonim válasza:
Szerintem 20 körül tudod eladni. Nézd meg, hogy a többiek mennyiért árulják.
4/5 anonim válasza:
Hehe, pont ilyen monitorom volt, 25-ért adtam el ismerősömnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!