A Shell kúton smart pontokból vett Forma-1-es autóhoz kellene segítség? (böv. Lent)
Forma-1-es távírányítós autó, Michael Schumacherrel.
Adatok: Forma-1 Ferrari 248 F1, 1:10-es méret.
7.2V akkumulátor az autóban
9V elem a pisztolyformáju távírányítóban.
Elég keveset írtak a használati utasításban ezért->
Kérdésem:
-Ha az elem lejár akkor kidobhatom az autót, mivel azt írta, hogy "csak a termékhez specifikált elemeket és akkumulátorokat használják" Ha elemeket(tsz) akkor miért csak egy van?
-Azt írja, az autót legalább 4 órán át töltse az akkumulátort. Én 5 órán át töltöttem és csak 2 napig ment most már nagyon lassú.Lehet egy teljes éjszakán át is tölteni? Nem lesz úgy sokáig töltve?
"csak a termékhez specifikált elemeket és akkumulátorokat használják"
Ez azt jelenti, hogy ne gányolj bele más tipust, hanem vegyél a boltban belevalót! A 9V-os elem gondolom sima "SOKOL" elem, vehetsz bárhol, és használhatod.
Igen a legalább azt jelenti, hogy annál rövidebb ideig ne, mert nincs értelme, bár hiába teszed fel tölteni hetekig, akkor se fog hosszabban működni, mert az akku kapacitása ennyit enged!
Kiegészítés az előző írásomhoz:
"csak a termékhez specifikált elemeket és akkumulátorokat használják"
Nem tudom mennyi idős vagy, emlékszel-e a SOKOL rádiókra? A legtöbbre rá volt gumizva két lapoelem a hátuljára, mert jóval tovább működött azzal, mint a gyári 9V-ossal.
Na ezt ne csináld a távirányítóval! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!