PSP feltörés (nembirom sehogy, segítség)?
Valaki segítsen kérem....
Valamiért sehogyse tudom házilag fetörni a PSP-m pedig már próbáltam jósok módszert , de eggyik sem működik ....
PSP 3004 System Softver verzió 6.39
Ha valaki tudna valami tutibiztos feltörést kérem írja meg mert már megvan 1 hete de nembirok rá tölteni játékot.....
Először is tisztázzunk pár dolgot.
Neked a leírtak szerint 3k-s géped van ami azt jelenti ,hogy minden féle képen új az alaplap benne ezért fixre nem tudod törni.:(
Utána menj fel a www.psphungary.hu ra regisztrálj- fúrum-PSP Hack 6.39/6.60 PRO B valami ilyet kell keresned.
demost sajna karbantartás alatt van ezért látogatsd meg [link] ezt és ott találsz egy ilyen cikket Custom Firmware 6.xx PRO-BX
a leirtak szerint eljársz ha kész, örülsz
ms0/ISO mappába tedd a játékokat
Ja és a CIPL_Flashert el ne indítsd mert brick lesz a géped:)
2. válaszoló
Megtaláltam de van 1 baj ...
Nekem amit ír nincs g/:ms0/PSP/Game mappa .... a PSP-be alapból Game mappa sem volt persze ha éncsinálok az meg nemjó .....
Ekkor mitcsináljak? :SSS
megint nemsikerült emiatt :(
Vettem már 2 -t is .... de szerintem értitek mire gondolok ....
és kéne valami javaslat....
a 2. vagyok. ott csúsztál el hogy nem kel ms0 mappa az lenne a meghajtód vagyis
X(A maghajtód betűjele)/PSP/GAME ide pakold
ha meg nincs mappád neked kell létrehoznod...
Igen alapból nemvolt GAME mappa de hogyha létrehozom és belemásolom akkkor fog menni?
Mert úgyemlékszek már próbáltam és nemment...
Na mind1 gyorsan megpróbálom ....
Ha nemmenne kérlek adj valami elérhetőséget .... skype , Steam , Facebook vagy valami és segíts légyszi :S
Nemsikerült....
Ha belemegyek a Game-be ( a psp-n) és utána a memory stick-be akkkor olyat ad ki hogy Corrupted data....
Légyszi segíts :( :S
nemtom most kiirta de most micsináljak vele ...
Mindent próbáltam de semmise megy ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!