Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az alábbi fülhallgatók eredeti...

Az alábbi fülhallgatók eredetiek szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. okt. 12. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:

mind2 hamis. kinábol rendeli az eladó a kifizetés után(ki is van irva). mondanom sem kell hogy nyerészkedik rajtad egy izmosat.

annyit sem fog érni mint egy tescos 200ft-os. még felvágni sem fogsz tudni vele mert mire megérkezik ripityára esik meg leesnek róla matricák. (láttam már ilyet)

2012. okt. 12. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Természetesen eredeti, és azért hallani panaszkodni az embereket, hogy túlárazott a Beats fülesek, mert 3000-be kerülnek...
2012. okt. 12. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:

akkor miért kerül 30-40ezere az eredeti te nagyokos második

a 3000ft-os az gagyi hamisítvány. meg sem szabad venni mert a hamis van túlárazva

2012. okt. 12. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet eredeti, de én nem venném meg! Voltam USA-ban, és magyar forintba átszámolva párezerét dobáják utánad a beats füleseket.(Ami mellesleg eredeti)
2012. okt. 12. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Tipikus hülye vagy, aki folyton okoskodik, hogy USA-ban mi a helyzet, de semmit se tudsz róla.

30k alatt nincs eredeti fülhallgató, USA-ban sem.

2012. okt. 13. 11:55
 6/6 anonim válasza:
Én a belinkelt terméket vettem egy hónapja... A hangzása nagyszerű, és azóta volt alkalmam összehasonlítani egy eredetivel is. DE: Nekem pont most ment tönkre (megszakadt benne a kábel) és a külseje jóval gagyibb mint az eredetié. A márkajelet be kellett nyomni mikor kivettem a dobozból. De a hangzása teljesen megegyezik az eredetiével. Amúgy vigyáztam rá de egyszer csak elhallgatott...
2012. okt. 14. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!