Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A dr Dre fej/fülhallgatók...

A dr Dre fej/fülhallgatók működnek Galaxy Ace-el?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:

A füles csatlakozója 3,5 jack tehát IGEN!

OFF:

én nem régóta foglalkozom fülhallgatókkal de beletanultam a témába és már van némi rálátásom. Gyakorlatilag ez egy hobbivá vált nekem, a fülhallgatók tesztelése, hangzásuk elemzése stb. Nem is olcsó hobbi ez :)

DE arra is rájöttem, hogy a MARKETING-nek hatalmas szerepe van. Ha egy fiatalt megkérdezel az utcán, hogy milyen fülhallgatók a jók akkor egyértelműen Sennheiser, AKG vagy Monster BEATS-et mondana. De ez azért van mert azt ismeri, arról hallott stb.

De a Beats fülesek KUKA kategóriának számítanak. A Beats fülesekből 1 említésre méltó van a Turbine Gold de az is túlárazott szutyok (hangzásban megegyezőt lehet kapni 1/3 áron). Nem értem miért nem olvasnak az emberek kicsit utána a dolgoknak ha már kiadnak több tíz ezret egy fülhallgatóért miközben azért a pénzért jobbat is kaphatsz.

Leírok ide most árkategóriánként füleseket amiket érdemes venni:

0-5000Ft: Maxwell Metalics

5000-10000Ft: Xears XE200Pro, Xears XR120, Xears TD3, Brainwavz M4

10000-15000Ft: Vsonic GR06

15000-25000: Shure SE215

Ajálott márkák: Shure, Xears, Vsonic, Brainwavz, Soundmagic

TEHÁT HA TEHETITEK KERÜLJÉTEK A BEATS FÜLESEKET MERT KUKA KATEGÓRIA! Attól még, hogy focistákon, meg rapparek nyakába lóg nem jelenti azt is, hogy jó! :)

2012. aug. 2. 00:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt a fórumot ajánlom figyelmetekbe: [link]
2012. aug. 2. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Ja és árban határ a csillagos ég de "csak" 25000 Ft-ig írtam kategóriákat.

Viszont Sennheiser -ből is akad korrekt füles, az I8 de csak is onnantól érdemes Sennheisert venni! VIszont annak az ára 40k+...

2012. aug. 2. 00:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Elsősorban köszönöm a válaszokat. :)

Én nem sok mindent értek a fejhallgatókhoz, mert csak most kezdtem el ezzel igazán foglalkozni. Eddig jó volt az is amit a telefonhoz/zenelejátszóhoz adtak, de most hogy egy kicsit utánaolvastam elkezdett érdekelni ez az egész hangtechnika cucc. Ezt csak azért mondtam el, mert most lehet, hogy hülyeségeket fogok mondani...

Szóval először is nem véletlen írtam ki a kérdést (annyit azért tudok, hogy 3,5-ös jack), mert többen is írták, hogy nekik nem működött rendesen a telefonunkkal. A hivatalos oldalon is az van, hogy elsősorban Apple termékekhez készítették, tehát nem minden funkciót tudsz használni más készüléken.

Másodszor, tudom, hogy hangügyileg ennyi pénzért sokkal jobb fejhallgatót lehet venni, de nekem nagyon sokat számít a kinézet is (nem vagyok egy idióta p***a, akinek apuci mindent megvesz, de szeretem a szépet)és azért szerintem nem teljesen a kukakategória. Mondom még-egyszer én a technikai részhez (még) nem értek, de kinézetre nagyon megtetszett és ehhez még csak hasonlót se láttam (a hamisítványokon kívül). Amúgy meg tényleg drága (és az ár-érték arány is kicsit elcsúszott), de szerintem egy Solo-ra összelehet spórolni.

Ja, és köszönöm az ajánlásokat, de engem most első sorban fejhallgatók érdekelnének.

Második válaszoló neked meg köszönöm a linket. :)

Ja és ha valaki válaszolna a kérdésre azt megköszönném, mert ha nem működik akkor nem is álmodozok tovább. :)

2012. aug. 3. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom biztosra de szerintem működne vele... Igazad van külsőre jól néz ki a füles, meg lehet vele mutatni az utcán a többi embernek, hogy nézd nekem Beats-em van :D de én inkább azt a 40k-t más fülesbe fektetném be..
2012. aug. 6. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

am lehet, hogy igazad van de nekem a külső legalább annyit számít mint a tudás/teljesítmény úgyhogy szerintem nekem ez lesz a legjobb :)

2012. aug. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!