Monster beats fülhallgatók közül melyik a legjobb? Használható Iphone 4s-hez?
Csak zenét szeretnék hallgatni rajta,leginkább telefonhoz csatlakoztatva.
Illetve ezek mennyire jó fülhallgatók?
Megéri az árukat?
Kedves Jolinar!
Mi a problémád az Iphone-al?
Ha ilyen véleményed van az Iphone-ról mondd már meg légyszíves mi a jó telefon..
Természetesen mindenkinek más a véleménye.
Izlések és pofonok!;-)
Illetve- a fülhallgatóval mi a problémád?
Ezek elég jó fajták.(Ismerőseimnek van,és ők ezt mondták.)
Csak kiváncsi voltam ki-mit gondol róla.
Van/volt Iphone-od vagy Monster Beats füllhalgatód?
Gondolom nem(válaszodból következtetve)
De mindegy.
VÁROM A TÖBBI ÉRTELMES VÁLASZOKAT!:-)
Semmi problémám nincs az ájfónnal, nagyon jó telefon, csak másfélszeres az ára az alma miatt.
A Beats fülesek viszont egyszerűen gagyik. Mondhatnak bármit az ismerőseid, ha botfülűek. Egy jóval olcsóbb Sennheiser, Audio-Technica vagy Shure porig alázza bármelyiket. Ha te is botfülű vagy, akkor végülis tökmindegy, de ennyi erővel vehetnél a teszkóban is egy 1500 ft-os fülest.
A legjobb a Pro. Az árukról inkább nem mondanék semmit de az nem igaz, hogy gagyi! Remek a hangzásuk, 1. osztályú minőség, összeszerelés stb.... Volt szerencsém a Pro-t kipróbálni, az igaz, hogy a basszus kicsit több a kelleténél (mondjuk én pont a nagyon erős basszust szeretem de ez mellékes) de ha iPhone-od van akkor abban lehet állítani a hangszínt. Tényleg tiszta recsegés mentes 100%-ig (olyan érzés mintha lebegnél nem is tudom :D), és ne vagyok botfülű, foglalkozom zenével.
Viszont a kérdésed alapján nem neked való, már csak azért is mert fingod nincs az Audióról...
studioHD-m van és ISTEN.
lehet itt ugatni hogy igyugyamugy drága.jollinarnak meg annyit hogy takarodj a teszkóba fülest venni ha megrágott a válság
@21:57
Vegyél vissza a pofádból kisbarátom, és tanulj meg olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!