Ti szerintetek megéri megvenni ezt a laptopot?
Figyelt kérdés
Írjatok nyugodtan véleményt! Előre is köszönöm! :)2012. okt. 8. 13:37
3/14 anonim válasza:
nah, linkel már más... Szerintem meg
4/14 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd bővebben, hogy miért?
2012. okt. 8. 13:42
5/14 anonim válasza:
Szia!
Az ASUS szervizhátteréről borzasztó rosszakat hallottam.
Ugyanezen árban jobb gép, ráadásul Lenovo....:
6/14 anonim válasza:
Ez tényleg szart sem ér, egyrészt rossz az Asus, másrészt semmire nem jó a videókártyája.
Ezt vedd:
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Nem sokat hallottam Asus laptopokról. Akkor ilyen fajtát nem fogok megvenni.
#5: Nem rossz választás, 2 Gb videókártyára van szükségem, de nem rossz. :)
#6: Nagyon jól néz ki, csak kicsit drágább lett. Majd gondolkodom. :)
2012. okt. 8. 13:53
8/14 anonim válasza:
:) Mire nem elég az 1 gigás videokártya?
persze, ha több pénzed van, a drágább modellt vedd, az tényleg jobb.
És mindenképpen Lenovot válassz.
9/14 anonim válasza:
Hiába 2 gigás, a GT610 semmit nem ér, nem jobb, mint a proci integrált gpu-ja. GT540 vagy GT630 alatt nem szabad gépet venni, inkább legyen 1 gigás GT540, mint 2 gigás GT610 vagy GT520.
10/14 A kérdező kommentje:
#8: Fel akarom venni a videót a játékban és jobb minőséget szeretnék készíteni, ezért 2 Gb videokarira van szükségem. :) Nem vagyok gazdag, se szegény, de maradok a #6 válasznál. Egyelőre körülnézem a Lenovo laptokokat.
2012. okt. 8. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!