Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek megéri ezt a...

Szerintetek megéri ezt a laptopot megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 17. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Jónak tűnik, bár én vateráról nem vennék műszaki cikket.
2012. szept. 17. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

attól függ mire kell.

játékra a kis 5470es már elég szűkös, még alacsonyabb felbontás/minőség mellett is. a kijelző natív fullhd felbontását játék alatt az életben nem fogod használni (max flash, vagy 10 éves játékoknál...)

viszont a proci még most is korrekt, a kijelző fullhd, a többi paraméter átlagos (mai viszonylatban), legális vindóz

sztem ez a gép inkább olcsóbb mobil munkagépnek való, pl. építészeknek helyszíni renderelésekhez. annak viszont nagyon jó :)

átlag felhasználásra (és főleg játékra) viszont én nem venném meg, ennyiért kiegyensúlyozottabb konfigot is lehet kapni (alig használtan, vagy akciósan új sandy-s i5 + gt540/630/hd7670)

2012. szept. 17. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
megéri, másrészt a DELL megbízható márka
2012. szept. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!