A Call of Dutyk-nak ugyanolyan jó az animációja Wii-n mint Xbox-on?
Grafikára gondolsz? Vagy bármire is gondolsz, teljesen lebutított az egész.
Wii nagyon gyenge hardveresen, képtelenség arra olyan szintű játékot kiadni, mint Xbox-ra vagy PS-re.
X-box 360-on sokkal jobb a grafika.
De engem nem érdekel a grafika,és én maradok a Wii-nél :)
Azért annyira nem gyenge az a Wii grafika!
Én játszottam már mindenen.
ATARI,NES,SNES,N64,PS1,PS2WII.
Láttam már ps3-at,és X-box 360-at.
Már a ps1-nek is jó volt a grafikája.
A ps2-nek nagyon nagyon jó, a ps3-nak meg már csúcs grafikája van.
A Ps3-nak sokkal jobb,mint a Wii-é,de a Wii-nek sincs rossz grafikája. Mi is a lényeg?
Nekem ez: Legyen jó a játék,élvezzem,kivehetőek legyenek a tárgyak,az emberekés legyen egy jó történet. Na a Wii ezt tudja! :) Az,hogy már sokan hozzászoktak a csúcs grafikához(egyeseknek meg már ez sem tetszik)az egy dolog,mindenkinek szíve joga. Most játszottam a ps2-ön a Residentevil 4-el,és nagyon nagyon jó a grafikája. Ennél nem kell jobb nekem! Ha meg van jobb az már csak ajándék! :)
Én nagy SNES ,,rajongó,, vagyok,és még ott is voltak szép grafikák. Én így vagyok vele. Meg egy játék legyen játék. Ha már annyira élethű,akkor az már nem játék :) De nem baj ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!