Miért ugyanolyan az Xbox360 grafikája HDTv-n és hagyományos crt-n?
Van egy hagyományos 72cm-es crt tv-nk, ahhoz közöttem az xboxot előbb scart, majd rca kábellel. Mindkettővel ugyan az volt a képminőség. Majd a barátom HD tvjén is kipróbáltuk, ahhoz már hdmi kábelt használtunk és a képminőség mégis olyan volt, mint a mi hagyományos tv-nken.
(abszolút nem zavar, mert így is tökéletes a kép, csak mindenhol azt írják, hogy csak Hdtv-vel élvezetes)
Azért írják, hogy csak HDTV-n élvezetes, mert idióták.
13 éves vérpistikék, akik apucitól kaptak xboxot meg hdtv-t aztán fröcsögik a baromságokat.
Pont ugyanolyan a játékok grafikája, egyetlen különbség a felbontásban van, ami meg max az apró szövegeknél, feliratoknál számít.
Előző is egy idióta, mert azt hiszi, hogy ő most nagyon menő, hogyha pont ellentmond a tömegnek.
PS3-at használtam kb 1 évig CRT tv-n, elviselhető volt a grafika, de nem volt valami különleges.
Aztán kipróbáltam csak egy 1024x768-as tv-n, ég és föld volt a különbség.
És direkt ugyanazokat a játékokat próbáltam ki.
Mindenben jobb volt, nem csak a felbontás változott.
És ki beszélt itt a PS3-ról agyaska?
Xboxról volt szó, próbáltam több féle tévén, grafikában semmi különbség nincs.
PS3 vagy másképp működik, vagy te nem tudod mit jelent a grafika...
17:15
Azt hittem ezt nem kell külön írnom, de úgy látszik mégis.
Grafika szempontjából olyan nagy különbség nincs a két konzol között, szóval írhattam volna akár ps3 helyett x360-at is.
Próbáld majd ki más játékkal is.
De HD tv-n igenis szebbnek kéne lennie.
Hát nem azért, de én kipróbáltam X-Boxot FullHD LED TV-n és CRT-n is, és nagyon is nagy a különbség, persze, a grafika maga nem lesz szebb, de a felbontás, élesség, olvashatóság nagyon is más lesz. Csak nézzetek meg TV-n egy HD adást, meg egy hagyományos felbontásút, igen is észrevehető a különbség.
Szóval kellene lennie különbségnek, aki azt mondja, nincs, annak rossz a szeme. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!