Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy gitározzak ha bal kezes...

Hogy gitározzak ha bal kezes vagyok?

Figyelt kérdés
arra gondoltam,hogy nem mondom a gitár tanárnak , hogy bal kezes vagyok és úgy tanulok meg gitározni mint ha jobb kezes lennék.jó ötlet? mert szerintem ha a gitár feje nem bal oldalra néz hanem jobbra az olyan idétlen . . mert felül van a legvékonyabb húr és nem alul..segítség

2012. okt. 7. 14:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem is értem a problémádat, miért nem húroztad át már régen?
2012. okt. 7. 14:42
 2/10 anonim ***** válasza:
akusztikust fordítva kell befűzni. elektromosbol meg alapban van balkezes. ne szégyeld.. a legnagyobb sztárok között is van balkezes sőőőt
2012. okt. 7. 14:43
 3/10 A kérdező kommentje:
nem szégyellem!nincs kivel áthúroztatni..meg nekem könnyebb úgy gitározni mint a jobb kezeseknek.
2012. okt. 7. 14:47
 4/10 Gugu Gabor ***** válasza:

Na most ez egy jó kérdés elvileg persze megtanulhatsz jobb kezesként gitározni de szerintem nem lesz egyszerű dolgod.

Egyébként tényleg idétlenül áll pld neki is. Szerintem ha fele ilyen idétlenül tudsz gitározni az rossz :)

http://www.youtube.com/watch?v=SP-aZ6oJeb8&feature=related

Szerintem felejtsd el azt hogy idétlenül néz ki vagy sem, arra koncentrálj hogy megy jobban.

2012. okt. 7. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
2000ft egy hangoló. az átfüzés meg egyszerübb mint egy cipöt befüzni. de a tanárodnak odaadod és 2perc alatt átrántja
2012. okt. 7. 14:58
 6/10 A kérdező kommentje:
nekem jobban megy úgy mint ha jobb kezes lennék.:)
2012. okt. 7. 17:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak a nyeregnél nem fognak passzolni a húrvastagságok és esélyes, hogy zörögni fog.

A normál húrozáshoz képest a vastag E a vékony E húr helyére kerül, azaz magasabban lesz a fogólap felett, a vékony E meg belesüllyed a vastagabb E húr mélyebb és szélesebb vágatába.

Ugyanígy a H és az A...

Persze ettől még lehet rajta játszani, de nem a legjobb így. Nem véletlenül készülnek méretre azok a vágatok.

2012. okt. 7. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Van balkezes akusztikus gitár, de megtanulhatod úgy is, mint a jobbkezesek. Van balkezes ismerősöm, aki jobb kezesen játszik zenekarban, mert nem saját hangszeren tanult eredetileg, azt meg nem akarta szétbarmolni. Kicsit nehezebb kezdetben, de nem vészes.
2012. okt. 7. 18:11
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. okt. 7. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:
létezik balkezes gitár...
2012. okt. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!