Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SOS! Sürgősen segítség kellene...

SOS! Sürgősen segítség kellene egy táblagéppel kapcsolatbban. (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok.

prestigio multipad pmp3370b tabletet szeretnék venni, és az lenne a kérdésem, hogy mennek-e rajta az újabb 3D-s játékok, mivel nem találtam infót arról, hogy milyen GPU van benne :( (ha egyáltalán van benne....) Szerintetek a Gta 3, vagy a Minecraft Pocket edition menne rajta?

2012. szept. 24. 23:02
 1/3 Alex67 ***** válasza:
100%

Sajnos gyakorlatilag semmilyen információ nincs a tablet grafikus képességeit illetően, még a gyártó oldalán sem!

Ez semmi biztatót nem jelent az új/újabb erőforrás igényes, vagy 3D játékokat illetően.

Hazai support nincs, önálló itthoni fóruma szintén nincs, felhasználói vélemény minimális, videók nem túl meggyőzőek.

Hááát, biztos jól meggondoltad ezt a vásárlást? Van az ismerőseid között aki már használt ilyet?

Kipróbáltad már valamelyik kiállított darabot?

Véleményem szerint ebben a kategóriában, és árszegmensben (25-35e Ft)van sokkal jobb ajánlat is.

Itt van pl. a ConCorde termékcsalád. Kiváló, segítőkész szakemberekből álló hazai support, továbbá teljes körű szerviz, és terméktámogatás van a gépekhez.

Van önálló magyar fórum minden egyes készülékükhöz, ahol sok felhasználó napi szinten osztja meg a tapasztalatait.

Természetesen a ConCorde gépeknél is felmerülnek problémák, de általában a szakik mindig tudnak rá megoldást. Arról nem is beszélve, hogy folyamatos a fejlesztés, így igyekeznek mindig a naprakész androidot biztosítani a készülékeikhez a korlátokon belül.

Ne érts félre, NEM lebeszélni akarlak, NEM vagyok ConCorde fun, sem kereskedő, csak alternatívaként ajánlottam egy olyan márkát, aminek hazai forgalmazója mindent megtesz lehetőségeihez mérten azért, hogy minél több, és elégedett ügyfele/vásárlója legyen.

Ezeket érdemes megnézned:

(CC ONE)

[link]

(CC 7015)

[link]

CC 7020:

[link]

CC fórum: [link]

Remélem, azért tudtam segíteni...

2012. szept. 25. 08:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyet nem szabad venni, semmi support nincs rá..
2012. szept. 25. 08:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :)

Sikerült lebeszélni erröl a tabletröl, igazad van, amelyeket te irtad, azok sokkal jobbak.

2012. szept. 25. 08:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!