Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért írja ki a DVD, hogy...

Miért írja ki a DVD, hogy PROTECT?

Figyelt kérdés
Rá van kötve a gépre a hangfalaiwal együtt, zenehallgatásra használom. Normál esetben "INPUT" van kiírva. Eleinte is kiírkálta h "PROTECT" de csak akkor ha max-on hallgattam a zenét vagy túl hangosan. Mostmár ha bekapcsolom és nem szól semmi zene vagy ilyesmi akkor egyből kiírja.. és (halk) zenehallgatás közben is néha gondol egyet és átvált PROTECT-re. Ilyenkor nincs mély a zenében...
2012. szept. 22. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen dvd ez? házimozi erősítő? Pontos típusa?

A protect valami hibára utal, bekapcsolt a védelem. Nagy hangerőnél is azért írta ki, hogy protect, mert nagy volt a terhelés. Ha írsz pontos típust, megnézem van-e szervíz doksim hozzá. Ha csatornánként van a védelem, akkor valami a mélynyomó környékén lesz.

2012. szept. 24. 12:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj én nem értek hozzá. : D Régebben vettük a dvd-t, fogalmam sincs, hogy hol vannak a papírjai, vagy megvannak-e még. Annyit tudok mondani, hogy Dimarson és, hogy 5.1-es hangcucc van hozzá.
2012. szept. 25. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen van valami a subnál. Próbáld meg, hogy leveszed a sub-ot. Ha ugyanolyan, mint mikor átvált, ott lesz baj. Sőt, ha így használod, akkor elvileg ki se írja, vagy ha mégis, nem lesz változás.

Ha nem értesz hozzá, ezeket végezd el. Ha az történik amit írtam, akkor szerelt kell hívni. Nyugodtan mond neki, hogy a sub végfokkal van baj, mert bekapcsol a védelme. Legalább azt látja, értesz hozzá.

2012. szept. 26. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!