Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » AIWA R450. Van ilyen funkciója...

AIWA R450. Van ilyen funkciója? (lent)

Figyelt kérdés

Tegnap segítettem költözni egy batáromnak és a kidobandó cuccok között akadtam rá a fent említett magnóra. Gyári dobozban, karcmentesen. Azért akarta kidobni, mert nem működik, de így nekem adta. Az ékszíj volt elszakadva, kicseréltem és gyönyörű hangja van. Tud ez a típus olyat, hogy megkeresi a két zene közti szünetet és ott abbahagyja a pörgetést?

Egy TOSHIBA PC-G33-am van, az tud ilyet de nem forgófejes, mint az AIWA. Elég komoly szerkezet, nem hinném, hogy pont ezt hagyták ki belőle de ezen pont nem működik (vagy csak nem jöttem rá, hogyan...)

2012. szept. 9. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:

De jó kis készülék is (volt) az! Nekem 460-asom volt, ennek az utódja. De nem, nem tudott szünetet keresni.

Hogy forgófejes? Mondjuk inkább, hogy oda-vissza játszós. A fej csak egy fordulatot végez a szalag végén, az irányváltáskor. A 450-ben egész csendesen, a 460-ban már hangos csattanással :(

Mindenesetre kincs egy jó állapotú 450-es.

2012. szept. 9. 23:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs.
2012. szept. 10. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!