Bose 901 hangfal felújítása peremezése! Peremet hol tudok hozzá szerezni?
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne a segitségetekre.
Van egy Bose 901-es hangfalam. Külsőleg nagyon szép állapotban van, de a benne lévő 9 hangszórót peremezni kell.
Hol lehet a neten rendelni hozzá Magyarországon peremeket?
Mert külföldön találtam, de onnan nem merek rendelni.
Vagy van e valakinek ehhez a típushoz passzoló perem, esetleg foglalkozik ilyesmivel Székesfehérvár közelében.
Ehhez kérem segitségeteket.
Na igen, ez elég nehéz lehet. A Vidinek van hasonló méretű hangszórója, kb 13-as membránszéleket szvsz forgalmaznak, kérdés, hogy mennyire hasonlít az eredetire.
Székesfehérváron keresd a hangszóró 2000 KFT-t, ők hátha tudnak többet mondani.
Beszéltem velük, ők is azt mondják hogy nem lesz egyszerű mutatvány. Nincs ilyen méretű peremük. Tudnak csinálni egyedi méretűt is de persze jeéentősfelárral és több hét várakozás után.
Most rendeltem németországból hozzá való javító készletet, 9 peremmel ragasztóval stb. Inkább én nem állok neki, kicsit nagy értékről va nszó ahhoz hogy ezen gyakoroljak, de ha már megvan hozzá az alaktrész, bármelyik szalember felteszi, még a Hangszóró 2000-nél is, beszéltem velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!