Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Linkelni nem tudok ugyhogy leirom a nevüket. Két 2.0 hangfalról van szó. Az elsô: landsound elegant. A második: intex it 10500. Melyik szól szebben, ha van valakinek van ilyen esetleg megoszthatná a tapasztalatait. Nekem a második tetszik jobban mert szerintem szebb meg nagyobb is de azt irják róla hogy az egyik hangfala aktív a másik passzív. Mit akar ez jelenteni, csak nem azt hogy az egyikben benne van a mélyhangszóró a párjában meg nincs? Én is nézegettem róla képeket de mindig csak az egyikben láttam oldalt mélyhangszórót, a párjában nem. Lehet hogy csak olyan szögbõl lett lefényképezve? Pc-hez kellene. Remélem érthetõen leirtam, ha nem akkor valahogy átfogalmazom.2012. aug. 29. 17:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!