Melyik lehet a jobb?
Nehogy Mp alapján dönts, ez nem számít. (sajna sokak az alapján döntenek) Nekem 9 mp-es bridge gépem volt, majd váltottam tükrösre az 8 mp-es nekem bőven elég :) A3-as méretig jó :) nagyobb meg minek, hely is kell mm fa épeknek.
Én a canont ajánlom, obinak emberhez kéne egy 85mm f1,8-as obi használtan 80 körül mozog az ára. Állatokhoz már más a helyzet. Milyen állatokat? Vad, madár? vagy makró?
Kezdetben elég lessz neked egy canon 350D is :) hidd el, olyan 50 körül lehet már venni. Úgy is tanulnod kell.
Makróhoz kéne egy canon 100mm f2,8, madárhoz és vadakhoz egy canon 400mm f5,6-os ez 400e be kerül újonnan vagy egy 70-300m f4-5,6 veszel ami olcsóbb sigma árban használtan 40e de néha olcsóbban is hozzá lehet jutni, viszont lágyabb a képe és nem mossa annyira a hátteret.
Neked kell eldönteni, hogy melyik tetszik! Persze ez a külsőre igaz. :-)
Belsőre én Nikon párti vagyok, sokkal szebb, élethűbb, élénkebb színei vannak, mint a Canonnak.
"Fotósnak szeretnék tanulni imádok fotózni." => Canon
Azért fiúk elég egyértelmű a válasz(tás). ;-)
Ha csak nem egyből egy milliós gépet vesz.
A Canon-ok 90%-án mindent be lehet állítani, és így mindent meg is tanulhatsz rajta.
"A Canon-ok 90%-án mindent be lehet állítani, és így mindent meg is tanulhatsz rajta."
A legtöbb bridge gépen már mindent be lehet állítani, a kompaktokon nem. A kérdező valószínűleg tükrös gépet akar venni.
-A gépek tudása kategóriánként szinte ugyanaz, nem igazán van különbség márka szerint. Minél drágább, annál jobb - mondás igaz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!