Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 1 hónapja vettem a Vaterán...

Zsuzsiiii kérdése:

1 hónapja vettem a Vaterán egy Orion Tv-t 45000 ft-ért, amely most bekapcsolásnál nem működött, fekete alapon színes csíkok jelennek meg, kb 15 perc után jön vissza a kép. Az eladó nem akarja visszavásárolni. Mi tehetek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Szerelővel megnézettem, hátha meg tudja csinálni, de megnézte és "több tévéből összetákolt gánynak"minősítette, így sajnos nem tudja megcsinálni. Javasolta vásároltassam vissza.
2012. szept. 6. 17:48
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
1.Én is adtam már el Tv-t, odaírtam, hogy mi a hibája, el is fogadták, valamint visszavásárlási garanciát vállaltam. Ez a becsületes eladó. 2. Ez a Tv jó állapotúnak lett hirdetve, tökéletesen működőnek felkonferálva. Ha Én rontottam volna el, akkor lenne bennem becsület és nem reklamálnék.3. a szerelő most mondta, amúgy hogy más tévéből lett összetákolva, nem gyárilag.4. A Vatera azt írta, hogy ilyenkor a visszavásárlási kötelezettség illetné, az eladót, polgári peres úton lehetne perelni. 5. Megoldom magamnak, mer úgy látszik, azért tart itt ez az ország, mer mindig azt nézik hülyének, aki nem hazudgál, meg becsületesen gondolkodik és mást is annak néz. Már megoldottam a problémámat, köszönöm a kommenteket.
2012. szept. 9. 21:27
 22/25 anonim ***** válasza:
Sikerült rávenni az eladót a visszavásárlásra?
2012. szept. 9. 23:08
 23/25 tetro ***** válasza:
Sajnos, hiába újdonság ez neked, de a becsület és a jog nem mindig találkozik. A Vatera írhat neked bármit, az biztos hogy jogilag az eladónak nem kell visszavásárolni a terméket. Hivatalos üzletnek sincs visszavásárlási kötelezettsége, nemhogy magánszemélynek használt termékre.
2012. szept. 10. 00:03
 24/25 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig az a lényeg, hogy mikor átvetted működött-e. Működött tehát nem vágott át.
2012. szept. 10. 08:24
 25/25 A kérdező kommentje:

Hát szerinted nem vágott át. Szerintem meg átvágott.

Egy tökéletes, jó állapotú Tv ismétlem nem így néz ki belülről, ahogy azt nekem elmondták. Itt mindenki azt mondja átvágtak, és szerintem is, de egyet megtanultam, hogy használt cuccot többet soha nem veszek, eddig sem vettem , de ezentúl mindenkinek azt fogom ajánlani, hogy eszükbe sem jusson, mer átvágják. Ennyi. És ezzel sajnos tényleg azoknak romlik az esélye, aki tényleg nem akar átvágni senkit, és tényleg azért akarja eladni a terméket ami a valóság, és nem az amit lehazudik, csak hogy megszabaduljon egy terméktől. Már vettem egy új Tv-t, ezt a jó állapotú tökéletesen működő Tv-t amit még a szerelő sem tud megcsinálni, meg ha lesz hozzá kedvem eladom alkatrésznek.Tanuló pénz, de többet nem lesz ilyen, másnak is ajánlom, soha ne vegyen használtat sehonnan!

2012. szept. 19. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!