1 hónapja vettem a Vaterán egy Orion Tv-t 45000 ft-ért, amely most bekapcsolásnál nem működött, fekete alapon színes csíkok jelennek meg, kb 15 perc után jön vissza a kép. Az eladó nem akarja visszavásárolni. Mi tehetek ez ügyben?
Hát szerinted nem vágott át. Szerintem meg átvágott.
Egy tökéletes, jó állapotú Tv ismétlem nem így néz ki belülről, ahogy azt nekem elmondták. Itt mindenki azt mondja átvágtak, és szerintem is, de egyet megtanultam, hogy használt cuccot többet soha nem veszek, eddig sem vettem , de ezentúl mindenkinek azt fogom ajánlani, hogy eszükbe sem jusson, mer átvágják. Ennyi. És ezzel sajnos tényleg azoknak romlik az esélye, aki tényleg nem akar átvágni senkit, és tényleg azért akarja eladni a terméket ami a valóság, és nem az amit lehazudik, csak hogy megszabaduljon egy terméktől. Már vettem egy új Tv-t, ezt a jó állapotú tökéletesen működő Tv-t amit még a szerelő sem tud megcsinálni, meg ha lesz hozzá kedvem eladom alkatrésznek.Tanuló pénz, de többet nem lesz ilyen, másnak is ajánlom, soha ne vegyen használtat sehonnan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!