1 hónapja vettem a Vaterán egy Orion Tv-t 45000 ft-ért, amely most bekapcsolásnál nem működött, fekete alapon színes csíkok jelennek meg, kb 15 perc után jön vissza a kép. Az eladó nem akarja visszavásárolni. Mi tehetek ez ügyben?
Legalább valami nagyképernyős cucc? Elég bátor döntést hoztál a márka/ár és vatera kombinációval.
Szerintem is jól mondja az előző, hogy vetesd vissza az illetővel, ha meg lesz*rja akkor mond meg feljelentés lesz belőle, amivel megszívja.
Első, de okos vagy :) Egész pontosan mire is lenne kötelezhető az eladó magánszemély?
Zsuzsika, én az eladó helyében elhajtanálak a halál retkes farkára. Mégis, meddig gondolod, hogy az eladó tartsa a hátát a már nálad lerohadó tévé miatt?
zolika sem sűrűn ismeri a tisztesség fogalmát. a vicces, hogy még el is fogadja ha valaki átveri őt. Ez nagyon súlyos.
Kérdező. Írj vaterának ilyenkor milyen jogi lehetőségeid vannak. Gondolom kiállnak a vevők mellett és a tisztességes kereskedés mellett. nekik sem érdekük, hogy elszaporodjon a sok parazita, akarommondani zoligyerek.
Én kérek segítséget, azt még én írjak neked tanácsot.
A tájékoztatásról való jog, mindenkit megillet,amely kimondja, hogy a fogyasztónak megfelelő tájékoztatást kell kapnia a termék összetételéről, minőségéről, használatáról.
De ha nem tudsz okosat írni, szerintem ne is írj, mert veled nem jutok előrébb úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!