Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi számít jó táblagépnek?...

Mi számít jó táblagépnek? Milyet vegyek? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Tablet PC -t szeretnék vásárolni 50 ezerért. Nézegettem őket neten, de nem tudom melyik a jó. Egy ideig iPod touch volt a tulajdonomban, így lenne néhány igényem, és sajnos nem ismerem a táblagépek gyártóit valamint iPad ra nincs pénzem. stb...

1.Szeretnék annyi beépített memóriát, hogy ne legyen szükség bővítésre (iPod 8GB volt, ami elegendőnek bizonyult).

2.Android operációs rendszer, amiket szintén nem ismerek, nem tudom melyik a legújabb, de jó legyen (nagyon hozzászoktam az iOS hoz, eléggé megszerettem)

3.WIFI, internetet nem akarok rá fizetni. Lehessen netezni vele és youtube videókat nézni. Jó legyen az érintőképernyője, ne kelljen 6x odanyomni hogy érezze. Felbontás alapján nem tudom milyen legyen.

Szóval ezt mennyiért lehetne összehozni ?

2012. szept. 6. 14:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon merem ajánlani a Concorde IPS tabletjét.

Nekem az van, és nagyon meggyőzött.

Sokat kipróbáltam, de ár/érték arányban ez volt a legjobb.

Én a 220volt.hu -nál vettem egyébként.

Jó a Concorde cég garanciája, te magad beviheted, és ha olyan a probléma, gyakorlatilag azonnal megoldják.

Állandóan frissítik a kütyüiket, szóval én csak ajánlani tudom.

2012. szept. 6. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Várd meg amíg kapható lesz itthon ez: [link]

Odaver a jelenleg kapható összes tabletra.

2012. szept. 6. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

#2-es

Már rég kapható! :D

De az nem 50e

[link]

2012. szept. 6. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen kapható egy ideje, de itthon még nem...

[link]

"Sajnos az Ön országában az eszközök még nem érhetők el a Google Playen.

Dolgozunk azon, hogy minél több országban a lehető leggyorsabban elérhetővé tegyük eszközeinket.

Kérjük, látogasson vissza később."

A hivatalos ára pedig $199 ami mostani árfolyamon számolva 45083.82 Ft.

2012. szept. 6. 17:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Ok...

[link]

(Hivatalos magyar forgalmazótól, gyári cseregaramciával)

2012. szept. 7. 10:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Sosem értik miért megy fel az ára itthon.

Ha hallottál már olyanról, hogy vám, marketing, szállítás, visszáru, $ és euro kompenzáció, akkor rájössz, hogy itthon te soha nem fogod megkapni ennyiért.

Kis naiv...

Eleve úgy indul, hogy egy egyezmény miatt, euroban ugyan annyi pénzbe kerülne, ami forintra átszámolva már ugyan annyi, mivel ugye 199$ és 199EUR forintban egy kicsit más összeget mutat.

2012. szept. 7. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:

"Eleve úgy indul, hogy egy egyezmény miatt, euroban ugyan annyi pénzbe kerülne, ami forintra átszámolva már ugyan annyi, mivel ugye 199$ és 199EUR forintban egy kicsit más összeget mutat."

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan...

De ha mégis, akkor is csak 57242 Ft-ról beszélnénk...

Ennyiért baromi sok, ha valaki maga rendeli meg és fizeti ki a vámot és az áfát még akkor is olcsóbban kijön.

2012. szept. 7. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ezt ugye te sem gondoltad"

Importőr vagyok, sajnos nem én gondolom így... :(

Nekem is uygan ennyibe fáj itthon mint neked, hidd el én is szeretném sokkal olcsóbban megkapni a termékeket mint mindenki más.

Viszont tény, hogy a $ és az EUR árfolyam nem él termékek esetében, az egyezmény szerint ha egy termék 199$, akkor azt te 199EUR-val vásárolhatod meg.

Szemét dolog, de ez van.

Aztán ugye jön még szállítási költség, a vám, az adókülönbözet (áfa ami nálunk a legmagasabb), marketing büdzsé, és vagy a szervizháttér megteremtésének az ára, vagy a visszaáruzás ára mint esetünkben is.

Vagy azt gondolod, hogy a neked eladott készüléket, ami meghibásodott, ingyen fogjuk a te két szép szemedért oda-vissza szállíttatni?

2012. szept. 9. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:

#7:

Kapsz egy kis infót, mert látom nagyon érdekel a Nexus 7

Úgy néz ki, hogy az itthoni megjelenés október közepe, és 80-90 körül lesz az ára, ha nagyon nem repül el addigra az Euro

2012. szept. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!