Milyen táblagépet érdemes venni manapság?! Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, véleményetekre. (részletek lent. )
Kezdetben egy Notebookot vásárlását terveztem, de sajnos nincs rá elég pénzem így letettem róla. .. de rákerestem a "táblagépekre" és megfizethető áron találtam is jó néhányat, azonban nem vagyok otthon ezen a területen így nem vagyok biztos a dolgomban.
Amire használni szeretném:
- E-book-ok olvasására.
- Böngészésre.
- Filmek nézésére és HDMI kábel segítségével a TV-re rákötni.
- Alkalmanként játékra.
- HTML, php, javascript... programozásra // Ha egyáltalán lehet. Ez az opció elhanyagolható, de azért jól jönne. :)
Maximum 45ezret tudok rászánni.
Sokadik nekifutásra egy Pentagram TAB 8.0 készülékre gondoltam. Ár/Érték arányban nagyon jónak tűnik (kijelző,proci,memória,oprendszer).
Tudom, hogy egy táblagép nem ér fel egy Notebookkal. A telefonom Android oprendszerű, így van némi tapasztalatom ezen a téren.
Örülnék, ha valaki megosztaná a tapasztalatait a táblagépekről.
Nagyon örülnék ha valaki tudna írni konkrétan erről a táblagépről valami okosat.
Mit gondoltok úgy általában a tabletekről?
Mit érdemes figyelembe venni egy ilyen készülék vásárlásakor?
Volt már táblagép a kezemben, de csak Ipad, így félek, hogy hatalmas lesz a különbség a kettő között és csalódni fogok.
Eléggé komplett lett ez a kérdés, de szeretném jól körüljárni ezt a témát.
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Folyamatosan olvasom a teszteket a különböző olcsóbb táblagépekről és egyre inkább az a legnagyobb problémám ezekkel, hogy a kijelzőjük eléggé gyengék.
Számomra fontos, hogy a kijelző ne legyen pixeles. A telefonom pl.: Telenor One Touch (Alcatel OT-990) ami igazán olcsó volt, de a kijelzőjét korántsem nevezném szépnek. Kissé megbántam így utólag, de mivel olcsó volt így ez van. Mos is szinte ugyan abban a helyzetben vagyok, nem várok csodát, hiszen 45ezer forintért nem kapok egy űberjó gépet, de ezúttal nem a legalját célzom meg a kínálatnak.
Igen, sajnos erről a Pentagram "névről" idehaza nem találtam szinte semmit, csak amit a boltok leírnak, semmi teszt...
Tovább böngészve, rátaláltam egy full újra, mégpedig a MyAudio Series 8-ra
Nekem elég jónak tűnik, leszámítva azt, hogy nem magyar az op-ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!