Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen táblagépet érdemes...

Tomaszcool kérdése:

Milyen táblagépet érdemes venni manapság?! Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, véleményetekre. (részletek lent. )

Figyelt kérdés

Kezdetben egy Notebookot vásárlását terveztem, de sajnos nincs rá elég pénzem így letettem róla. .. de rákerestem a "táblagépekre" és megfizethető áron találtam is jó néhányat, azonban nem vagyok otthon ezen a területen így nem vagyok biztos a dolgomban.

Amire használni szeretném:

- E-book-ok olvasására.

- Böngészésre.

- Filmek nézésére és HDMI kábel segítségével a TV-re rákötni.

- Alkalmanként játékra.

- HTML, php, javascript... programozásra // Ha egyáltalán lehet. Ez az opció elhanyagolható, de azért jól jönne. :)

Maximum 45ezret tudok rászánni.

Sokadik nekifutásra egy Pentagram TAB 8.0 készülékre gondoltam. Ár/Érték arányban nagyon jónak tűnik (kijelző,proci,memória,oprendszer).

[link]

Tudom, hogy egy táblagép nem ér fel egy Notebookkal. A telefonom Android oprendszerű, így van némi tapasztalatom ezen a téren.

Örülnék, ha valaki megosztaná a tapasztalatait a táblagépekről.

Nagyon örülnék ha valaki tudna írni konkrétan erről a táblagépről valami okosat.

Mit gondoltok úgy általában a tabletekről?

Mit érdemes figyelembe venni egy ilyen készülék vásárlásakor?

Volt már táblagép a kezemben, de csak Ipad, így félek, hogy hatalmas lesz a különbség a kettő között és csalódni fogok.

Eléggé komplett lett ez a kérdés, de szeretném jól körüljárni ezt a témát.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

#tablet #táblagép #táblagép tapasztalatok #PENTAGRAM TAB 8.0
2012. aug. 18. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért én a wayteq tableteket ajánlom! Vedd figyelembe vásárláskor, hogy legyen magyar szervíze az adott készüléknek. Amit te linkeltél nem tünik rossznak, de ha elromlik hova viszed? Én most is egs 7 colos wayteq tabletről írok jelenleg, de ennyi pénzért ne várj csodát. Komolyabbb tabletek 100felett kezdődnek. Amit még tudni érdemes hogy ebbem az árkategoriában csak wififs készülékek vannak, azaz nincs beépített 3G modem. Ha van még kérdésed válaszolok!
2012. aug. 18. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is a Wayteq tableteket ajánlom, mert a többihez képest viszonylag nagy felbontású a kijelzőjük: a tab 70w 1024x600 a tab 80 1024x768, ez utóbbi kb. 45e Ft, de tudtommal a hardver ugyanaz, ezért egy kicsit lassabb. A 70w kb. 35e Ft. Nekem személy szerint nem nagyon tetszenek (barnák, de legalább fém a hátlap), de ennyi pénzért nagyjából ennyit lehet várni.
2012. aug. 18. 19:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Most néztem meg a Pentagram paramétereit, hasonló a Wayteq-hez, te tudod, a Wayteq talán ismertebb.
2012. aug. 18. 19:34
 4/13 A kérdező kommentje:

Folyamatosan olvasom a teszteket a különböző olcsóbb táblagépekről és egyre inkább az a legnagyobb problémám ezekkel, hogy a kijelzőjük eléggé gyengék.

Számomra fontos, hogy a kijelző ne legyen pixeles. A telefonom pl.: Telenor One Touch (Alcatel OT-990) ami igazán olcsó volt, de a kijelzőjét korántsem nevezném szépnek. Kissé megbántam így utólag, de mivel olcsó volt így ez van. Mos is szinte ugyan abban a helyzetben vagyok, nem várok csodát, hiszen 45ezer forintért nem kapok egy űberjó gépet, de ezúttal nem a legalját célzom meg a kínálatnak.

Igen, sajnos erről a Pentagram "névről" idehaza nem találtam szinte semmit, csak amit a boltok leírnak, semmi teszt...

2012. aug. 18. 19:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Komolyabb kijelzőt meg kell fizetni.. ezzel jár :-)
2012. aug. 18. 20:39
 6/13 A kérdező kommentje:

Tovább böngészve, rátaláltam egy full újra, mégpedig a MyAudio Series 8-ra

[link]

Nekem elég jónak tűnik, leszámítva azt, hogy nem magyar az op-ja.

2012. aug. 19. 08:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tünik rossznak és ahogy nézem szervíze is van..
2012. aug. 19. 09:32
 8/13 anonim ***** válasza:
A (gyári) specifikáció szerint a legjobb vétel ennyi pénzért, bár ismerek olyat, aki nem venne MyAudio cuccot...
2012. aug. 19. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
vegyél egy wayteq xtab 100-at az a legjobb olcsóbb kategóriájú tablet pc, és frissíthető android 4.0.3-ra! Nekem is az van meg vagyok vele elégedve! neked is ezt ajánlom
2012. aug. 21. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt már nem forgalmazzák, és amúgy is messze lenne a 45e-től.
2012. aug. 22. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!