Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen táblagépet érdemes...

Tomaszcool kérdése:

Milyen táblagépet érdemes venni manapság?! Kíváncsi lennék a tapasztalataitokra, véleményetekre. (részletek lent. )

Figyelt kérdés

Kezdetben egy Notebookot vásárlását terveztem, de sajnos nincs rá elég pénzem így letettem róla. .. de rákerestem a "táblagépekre" és megfizethető áron találtam is jó néhányat, azonban nem vagyok otthon ezen a területen így nem vagyok biztos a dolgomban.

Amire használni szeretném:

- E-book-ok olvasására.

- Böngészésre.

- Filmek nézésére és HDMI kábel segítségével a TV-re rákötni.

- Alkalmanként játékra.

- HTML, php, javascript... programozásra // Ha egyáltalán lehet. Ez az opció elhanyagolható, de azért jól jönne. :)

Maximum 45ezret tudok rászánni.

Sokadik nekifutásra egy Pentagram TAB 8.0 készülékre gondoltam. Ár/Érték arányban nagyon jónak tűnik (kijelző,proci,memória,oprendszer).

[link]

Tudom, hogy egy táblagép nem ér fel egy Notebookkal. A telefonom Android oprendszerű, így van némi tapasztalatom ezen a téren.

Örülnék, ha valaki megosztaná a tapasztalatait a táblagépekről.

Nagyon örülnék ha valaki tudna írni konkrétan erről a táblagépről valami okosat.

Mit gondoltok úgy általában a tabletekről?

Mit érdemes figyelembe venni egy ilyen készülék vásárlásakor?

Volt már táblagép a kezemben, de csak Ipad, így félek, hogy hatalmas lesz a különbség a kettő között és csalódni fogok.

Eléggé komplett lett ez a kérdés, de szeretném jól körüljárni ezt a témát.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

#tablet #táblagép #táblagép tapasztalatok #PENTAGRAM TAB 8.0
2012. aug. 18. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért ne forgalmaznák?! És nem sokat kéne rátennie max egy 10-est
2012. aug. 22. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Igazad van, egy debreceni cégnél még elvileg van egy pár darab, de a legolcsóbb is 60e fölött van.

[link]

Ha az XTab 100s-re vagy 100is-re gondolsz, az más, de az sem sokkal olcsóbb, ha egyáltalán, és ha 45e a plafon, akkor annyi. A kérdező tudja...

2012. aug. 23. 09:18
 13/13 A kérdező kommentje:

Azért, hogy teljes legyen a téma, most leírom a tapasztalataimat. Szóval...

Nem a pentagram típusú készüléket vettem meg, hanem egy MyAudio S8DCC-t. ár/érték szempontból a legjobb választás. Ügyes kis kütyü és jól használható a fentebb említett kitételekre. Folyamatosan fejlesztik az Androidot rá és a Magyar Support rendkívül könnyedén elérhető.

2012. szept. 11. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!