Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem indul xbox 360-on a pes...

Nem indul xbox 360-on a pes 12 (másolt) mi lehet a baj részletek lent?

Figyelt kérdés
ki lett irva de mikor indítanám akkor egy xbox 360 képernyő jelenik meg.Mikor beraktam a dvd-t a gépbe ott van egy audio ts mappa amibe nincs semmi egy video ts amibe vannak fájlok kb 2.5 MB és egy $System update mappa ( amit ugy olvastam hogy ki kell törölni) a gta 4 dvd-jét berakva csak egy üres audio ts és egy video ts mappa volt ami körübelül 5.5 MB-ot foglalt.A $system update mappát kéne kitörölnöm hogy elinduljon a játék?
2012. aug. 2. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Rosszul lett ki írva ennyi. Ugye a ki írás nem úgy van hogy fogod a képfájlt beteszed írásba és csoki ott csomó mindent meg kell rajta buherálni plusz valami írásos kód is kell vagy mi a fene az. Én amikor flasheltetés előtt álltam akkor utána néztem ennek és ilyesmit láttam, inkább hagytam francba az egészet és ami kell megveszem eredetibe így legalább online is tudok játszani ha esetleg kedvet kapnék rá.
2012. aug. 2. 20:27
 2/2 A kérdező kommentje:
azt értem igazából haverom másolta le mert nekem nem jó a dvd írom csak igazából a kérdésem annyi lett volna hogy az miatt nem indul e mert rajta maradt a $systemupdate mappa mert pl az L.A. Noire-t azt viszi
2012. aug. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!