A kérdésem xbox360-hoz szól. Ha én le töltök egy x-box360 játékot torrentel és veszek egy teljesen "mezei" dvd-t és kiírom itthon magamnak a letöltött játékot akkor ezek a játékok ugyanúgy fognak működni mint egy másik játék?
Nincs olyan ember aki ezzel foglalkozik.
A gyárban nyomják a lemezeket, nem írják.
Ja és szétcseszi az olvasófejet a másolt lemez.
Duplarétegű +-os lemez kell hozzá, ha lehetséges akkor Verbatim és fontos, hogy a géped flashelt legyen!
Kedves utolsó, egyáltalán nem cseszi szét az olvasót..... 5 éve van Xboxom érdekes módon az olvasómnak még semmi baja....
DL 8.5 GB-os DVD lemez !
Tessék, ilyen. !
De ezenkívül lehet Verbatim is ,de a Maxell szerintem sokkal jobb .
Köszönöm szépen! Akkor én nem is tudok játékot írni magamnak ugye? Mert nem hinném, hogy olyan írom van ami kell hozzá!
Valaki nem tud olcsón játékokat?
Köszi szépen :)
AZ lenne még a kérdésem, hogy ha egy játék (forza 4) 3.0-ra van kiírva de mivel 2011 novemberi a játék és az még megy 2.0-án is akkor ha 3.0-ra van kiírva akkor nekem az fog működni 2,0-án?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!