Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen mp4 lejátszót vegyek?

Milyen mp4 lejátszót vegyek?

Figyelt kérdés
A párom születésnapjára szeretnék egy mp4 lejátszót vásárolni, de sajnos fogalmam sincs róla milyet vegyek, nem vagyok járatos ezen a téren. 10-15 ezer forintot tudok nagyjából rászánni. Tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában olyat ami tényleg jó?
2009. júl. 27. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pénzt szánsz rá, akkor egy egyszerűbb, alap modellt válassz. Menj be egy üzletbe és kérdezd az eladót, hogy melyik márkából van olcsóbb.
2009. júl. 27. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

ilyet nekem is ilyen van mp4nek és tök jó 13ezerért vettem

2009. júl. 27. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

de ilyen ipod clone-ok is vannak ha az tetszik 10-15 ezerért

4GB átlag a memóriályuk de az enyém bővíthető SD formájában 4Gbal

2009. júl. 27. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
de ilyen helyeke hogy photo hall, sony márkabolt még a közelük be se menny ha olcsón akarod megúszni
2009. júl. 27. 23:24
 5/7 A kérdező kommentje:
A páromnak elég egy egyszerűbb fajta, csak az lenne a fontos hogy legalább 4 Gb tárhelye legyen és megbízható márkájú, strapabíró darab legyen.
2009. júl. 27. 23:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor már tudom hova ne menjek, csak még azt nem hogy hova.:)
2009. júl. 27. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

vatera.hu

és a kínai nem gagyi!

nagyon strapabíró dögöket gyártanak főleg a kijelzők terén

2009. júl. 27. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!