Milyen mp3 lejátszót vegyek?
Elvárások:
-minimum 2GB kapacitás
-legyen kijelzője
-aksis legyen, ami nem merül le egy nap alatt, hanem bírja a strapát (de minimum a 3 órás vonatutamat)
max. 20 ezer forintot szeretnék rászánni, de drágább javaslatokat is megfontolok. köszönöm.
ha nem fontos a videózásra is alkalmas kijelző, akkor csakis sandisk sansa clip+.
ha kell akijelző, akkor sandisk sansa fuze (nem fuze+, annak kezelhetetlenek az érintőgombjai). 2/4/8GB tárhely, microSD bővíthetőség, FLAC lejátszás és rockboxolhatóság jellemzi ezeket a lejátszókat.
>ez most nem egozás, meg hogy én jobban tudom, de ha bárki bármi mást ajánl ebben az árkategóriában az hülyeség, ne hallgass rá, a kis sandisk-eknél NINCS jobb hangminőségű lejátszó 20alatt<
ha komolyabbra vágysz, határ a csillagos ég, sokan a hifisták közül mindenféle moddolt ipod video-kat használnak, illetve cowon lejátszókat (s9, j3, vagy régebbiek), illetve nagy klasszikus a Creative Zen Vision:M is.
telefonból az egyetlen modell, amit én zenehallgatásra ajánlok, az a samsung galaxy s, de csak voodoo mod után.
Ipod 5g. Szerintem nem kéne elmondani, hogy miért.
És lehet 20 környékén is találni, ha kell segítek. Írj privit!
én nem is mondtam, hogy mondjuk utcán kihallom a különbséget a FLAC és a 320-as mp3 közül (mellesleg az igazi lossless zene 800-1000kbitps körül kezdődik), csak azt mondtam, hogy ha adott két zenelejátszó, azonos áron versenyeznek, tegyük fel a hangminőségük ugyanolyan jó (a clip-é jobb, és ezt nem (csak) én mondom, aki nem hiszi járjon utána), akkor nyilván az éri meg jobban, ami funkciógazdagabb. és ez bizony a clip.
félreértések elkerülése végett: NEM vagyok clip tulaj, csak tisztában vagyok vele, hogy az a best buy az alsókategóriában.
Köszönöm!
A Sony keltette fel az érdeklődésemet, jókat olvastam róla máshol is, köszönöm a tippet. Valahol írta egy illető, hogy egyetlen hátránya, hogy nagyon halk, ha elmegy mellette egy autó, már nem hallja a zenét - ez igaz, te is tapasztaltad, vagy csak ő fogott ki rossz példányt? Egy vonat elég zajos tud lenni. Egyébiránt minden megfelelőnek találok benne, köszi mégegyszer.
csak azért ne válaszd a sony-t, mert nagyobb név (illetve híresebb).
a clip+ 2009-ben az Anythingbutipod.com által csinált top5 első helyén volt, 2010-ben pedig a második helyen.
rewiev itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!