Apple Ipod VS más gyártók? Milyen MP3/MP4 lejátszót vegyek?
Az apple cucc ugyanúgy tönkremegy 2 év alatt, amint lejár a garancia, mint egy gagyi 3-ezres concorde.
szóval nem értem miért húzzák rá az élettartam dolgot, esetleg a kinézet meg az almalogó érhet benne annyi pénzt.
Meg hogy ugye közvetlenül töltheted fel iTunesből, azt se felejtsük el. Tehát gyakorlatilag azért olyan drága, mert te nem hardvert, hanem szoftveres kényelmet vásároltál.
a concordokkal meg szenvedhetsz a konvertálással és fájlhuzogatással, amíg iTunesbe behúzva ugyanazt a fájlokat keres hozzá albumadatokat, egyedi albumképet adhatsz hozzá, nem utolsósorban a magyar itunes boltban is tölthetsz le számokat.
Az hatalmas hülyeség, hogy egy iPod hangtechnikába verhetetlen.
Ezt max az Apple fanboyok mondják, akik elmúltak 14 évesek és ezért azt hiszik mindent tudnak mindenről.
Egy 10-20 ezres Sandisk/Sony/stb hang szempontjából jobb.
Pl. Sandisk Sansa Clip
ajánlott típusok:
Sandisk Sansa Fuze, Sandisk Sansa Clip+, illetve néhány Sony és Samsung lejátszó (meg az elitisták, Archos, Cowon).
személy szerint átlagos felhasználásra a Fuze-t ajánlom, sportoláshoz a clip+-t.
Ez a Fuze amúgy nagyon drága.
Vagy +10k-ért már iTouch-ot lehet venni, ami oké, hogy zeneileg nem olyan jó, de rossznak az sem rossz, és azért mégis iOS megy rajta meg érintőképernyő
Én a Cowon-ra esküszöm. Húgomnak Ipodja van, nekem egy jóval olcsóbb Cowon Iaudio F2-es típusú mp4-lejátszóm. Többet tud mint a húgom Ipodja, a hangminőségben pedig még most is simám veri a mai legújabb Apple mp4-lejátszókat az fix! Pedig már 3 éve van meg a Cowon-om.
De a Mobiblu is k*rva jó Mp3 lejátszókat gyárt. Az Apple fel sem veheti velük a versenyt. Bár a Mobiblu az drága, de sokkal többet ér, mint az összes Ipod együtt.
@Panda Péter:
Repedt kijelzős 1. gen-t vaterán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!