Melyik konzolt érdemesebb beszerezni?
Ha csak egy Cod érdekel tökmindegy.
PS3 legnagyobb előnye a rengeteg exkluzív játék, szóval ha csak a Cod érdekel akkor tényleg mindegy melyiket veszed.
Azt gondolom tudod, hogy PS3-on ingyenes a multi, xbox-on fizetős, ezt is érdemes szem előtt tartani.
Sokan olyanokat mondanak, hogy XY joystick alkalmasabb FPS játékra, hülyeség, amivel játszol azzal vagy jó.
Grafika ugyanaz, frissítés ugyanúgy jön (ha van bug javítják), viszont DLC-k hamarabb jönnek boxra (kb 1 hónappal).
Ps3-mal nincs nagy tapasztalatom, de Mortal Kombatot már nyomtam ps-en és bejött nekem nagyon...
Nem csak azért mert könnyebben lehet irányítani, hanem praktikusabb, és könnyebb kezelni is. Meg a grafika is kegyetlen jó. Meg lehetne sorolni... nekem igaz nincsen, de azért mert én a PC-re esküszöm, inkább azt dobom fel, de volt hogy gondolkodóba estem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!