Szerintetek megéri XBOX 360 slim 250 gb-ot venni?
Ilyeneket tennék rá, mint Assassin's Creed, Call of Duty, FIFA, stb. Ezeket ugye egy ilyen gép viszi akadás nélkül?
Karácsonykor kapnám meg úgy, hogy én is adok bele. Akkortájt lehet majd szerintetek szerezni ilyet 50-60 ezer forint környékén szerezni? És még annyi, hogy melyik éri meg jobban a 250 gb-os vagy kevesebb? Egyáltalán mi a különbség? Légyszi érthetően írjatok, mert ilyen hardver, processzor meg stb. téren segghülye vagyok :D
Legyen az Xbox 360,vagy PS 3.... az akadás fogalmát felejtsd el, mert ilyet nem fogsz látni...
Konzolboltban már 58 ezerért adják a 250 gigás SLIM-et!
Link: [link]
Meg mi a különbség? Az, hogy egyikben kisebb, másikban nagyobb HDD van, hardveresen az összes Xbox 360 Slim azonos tudású!
HDD az a háttértár... Magyarul több biszbaszt tudsz rá tenni... Én itt vásárolnám meg mert itt kapod a legjobb áron :
Bár én inkább egy ps 3-at vennék, de te tudod!
Nekem itt áll mind2 gép , és mindkettő nagyon jó . Ennyi év után talán tudok róluk véleményt alkotni . PS3 : Exclusive felhozatalban nagyon erős , szerintem jóval erősebb a boxnál . Ha egy jó single playert akarok játszani , pl. Heavy rain , god of war ... arra ott van a ps3 , 1-2 játéknál pedig keresem a szemeimet , mert annyira gyönyörűek. Xbox : Multiplayere borzasztóan erős , live chat , teamchat , stabílabb kapcsolat ( ezt nem csak idehányom , hanem külföldi rokonnal nem igazán tudunk ps3mon játszani neten ) A LIVE kifejezés tényleg helyt áll . Én sokat szoktam multizni , ezért jobban szeretem a boxot .
A live fizetős , amit nem sajnálok tőle , mert legalább tudok normálisan játszani vele. Sajnos a ps3nál folyamatos problémáim voltak , és a teamchat hiánya , vagy a privátchat hiánya számomra kicsit érthetetlen. Aki megteheti , vegye meg mind2 gépet . Nekem box volt előbb , szívemhez nőtt , és a multiplayer miatt inkább azt használom . Viszont a rengeteg jó exclusive ps3mon , annyira vonzó volt számomra hogy később megvettem azt a gépet is . És nem bántam meg . Singleplayer exclusive ps3 , Multi Xbox , nekem ez a véleményem :)
Kösz a választ!
Nekem sajna nincs pénzem két konzolra és nem is vennének nekem, de azt hiszem boxot veszek, mert ezek zerint jó a multija, ami nekem is fontos, meg mivel szinte az összes haveromnak boxa van, velük együtt tudnék multizni.
Azt nem tudod véletlenül, hogy hány hónap a legkevesebb live-on, amit lehet kérni, és az mennyibe kerül?
3 hónap 3 ezerért tuti van.
Ha magyar Live-ra regisztrálsz akkor nagy ritkán ad 1 hónapra 200 Ft-ért Live-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!