PS2, PS3, vagy X-BOX 360?
XBOX és ha lehet Kinect-el !
PS2régi
PS3 nem ajánlom
XBOX AKKOR IS ! Kinect= egy camera vannak olyan játékok amit a saját testeddel irányítasz pl. Dance central ha táncolni akarsz ,starwars. .. a ps3ba is van ilyen csak fognod kell egy "távirányítót" vagy nemtudom hogy van mert olyanom nem volt/nem lesz !
PS3 és XBOX árilag ugyan ugy van, és a játékok is bele ugyan annyiért vannak :)
Régebben xboxot mondtam volna, mondjuk azt kiemelném, hogy rosszul igazából nem lehet választani a mostani generáció közül:)
A PS2őt felejtsd el.
Én a Ps3 + PS+ kombót ajánlom + még tudsz venni eredeti játékot, de playstation+ előfizetéssel vannak ingyenes játékok, amik elérhetőek, amíg tart az előfizetős és jönnek újak is.
Így 5s google kereséssel ezt találtam:) Arról még érdeklődj, hogy Mo-i accal mi érhető el, de maximum regisztrálsz egy angolt:)
Az exkluzív játékok alapján dönts szerintem!
Mindegyik gépen van olyan játék, amely CSAK arra a konzolra kapható, ezek közül kell válogatni, hogy melyik tábor exkluzívja jön be neked jobban.
Személy szerint a PS3-at javaslom, sokkal több és jobb exkluzívjai vannak, mint az Xboy 360-nak.
Persze ez ízlés dolga, ezért is írtam, hogy nézd meg, neked melyik tettszik jobban. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!