Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 320 gb slim vagy xbox 360...

PS3 320 gb slim vagy xbox 360 elite 120 gb? melyiket válasszam? Nem tudom melyik a jobb konzol :S

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 09:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igaz, GPU gyengébb, ezért programoz minden normális fejlesztő CPU-ra PS3 esetében.

A hardver semmit sem számít, hiába erősebb/gyengébb az egyik, nagy grafikai különbség nincs.

Exkluzív játékok a stabil 60 FPS-t is tartják, mert nem balf.sz fejlesztők csinálják.

PS4-el szemben a nextgen box multimédiacenter lesz? Az igen, PS3 már 6 éve az...

Te vagy az idióta, olvasd el még egyszer figyelmesen mit írtam.

Mivel vagy olyan hülye, hogy nem fogod megérteni, segítek:

azt írtam, hogy igazad van abban, hogy csak az exkluzív címek a különbözőek, viszont azért hülyeség amit írtál, mert azt írtad, hogy "mindkettőre csak az exkluzív címek mások".

Igen, mivel ami nem exkluzív az multiplatform.

Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani.

Ha meg már grafikai különbségekről beszélünk, ne a legelcseszettebb grafikájú játékokat linkeld csak be.

Itt van Uncharted: http://www.youtube.com/watch?v=tqJR4NpxtlM

Heavy Rain (aminél az egyik legfotorealisztikusabb játék, arról nem is beszélve, hogy mekkora játék): http://www.youtube.com/watch?v=bnck2oXdxMo

God of War: http://www.youtube.com/watch?v=j1QOCbAoRts

Killzone 3: http://www.youtube.com/watch?v=1QNqH-liv40

És még linkelhetnék milliót. Ne csak a legrosszabbakat mutassuk be.

2012. aug. 25. 16:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Te tényleg abnormális vagy amiből csak az egyik konzolra készült játék hogy lehetne egy másik konzol grafikájával összehasonlítani?Megmondanád fanboy?Tényleg csak ennyire vagy okos?Nem tanultátok az iskolában mint jelent valamit össze hasonlítani és hozzá hasonlítani mert ha nem javaslom járj korrepetálásra hidd el hasznos lehet.Nem érted vagy szellemi sérült vagy VAN Xbox360-om és PS3-am MIÉRT NEM FOGOD FEL.Lehet hogy a kérdező elhiszi a sok hülyeséget amit mondasz de én nem és ha magad alá sz@arsz akkor sem lesz igazad igazából ha szop kod nám a PS3 nem volna semmi bajod.Amíg csak egy konzolod van elfogult maradsz sírj ki anyuéktól egy Xbox-ot is és utána vitapartnernek tekintelek.de addig csak egy kis nyálas elfogult fanboy maradsz.Minden hol ugyan ezt csináljátok mert nektek PS3-asotok van.Azt is el kellene mondani hogy járt 30 millió ember akinek ellopták a banki adatait a PSN-ről(erről mindig mély kussolás van) és nem avval kell jönni hogy egyszer fordult csak elő"mert a kivétel erősíti a szabályt". Részemről lezártnak tekintem a dolgot.Csáá!
2012. aug. 25. 17:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Ugyan annyi játék van KB: mindkettőre csak az exclusive címek mások.

Én ezt írtam te gyökér ha ezt nem érted tényleg baj van a felfogásoddal.Kielemzem neked hogy értsd játékról írtam ami kb ugyan annyi a két plattform-ra és exclusive címekről különböznek a két konzolnál (mások).

2012. aug. 25. 17:28
 14/17 anonim ***** válasza:
És most nézem milyen 60 fps!!!!!????? Miről beszélsz te majom a következő PS generációról beszélik hogy jó lenne ha tartaná a stabil 60fps-t hát tényleg hülye vagy hozzá hát a 30fps nem bírja tartani a PS3 úr isten mennyi gyökér van a világon.Ezt fel kell dobnom egy fórumon PS3 60fps szerintem le fo ssák a lábukat a röhögéstől akárcsak én gyengébb a GPU mint az Xbox360-ban mégis 60fps hahahahahahahaha!
2012. aug. 25. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Idióta...

Miért nem vagy képes felfogni amit írtam?

Bemásolom még egyszer, tényleg nem tudom másképp leírni, hogy a 12 éves agyadig eljusson:

"azt írtam, hogy igazad van abban, hogy csak az exkluzív címek a különbözőek, viszont azért hülyeség amit írtál, mert azt írtad, hogy "mindkettőre csak az exkluzív címek mások".

Igen, mivel ami nem exkluzív az multiplatform.

Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani."

És úgy látom azt sem sikerült felfognod, hogy hiába gyengébb a GPU a PS3-ba, ott nem GPU-ra programoznak, hanem CPU-ra, így a 30 FPS lazán megoldható, és 60 FPS-es játékok is vannak (igaz, nem olyan nagy számban, de Xbox-on sincs több).

Cod részek mindkét konzolon hozzák a stabil 60 FPS-t, több példát nem is mondok.

Hülyegyerek...

2012. aug. 25. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyébként nem téged akarlak meggyőzni, az tudom, hogy úgy sem sikerül, csak nem akarom, hogy valaki aki semmit sem tud a konzolokról elhiggye azokat a hülyeségeket amiket írsz, és ez miatt válassza valamelyik konzolt.

Én törlöm megválaszoltjaim közül ezt a kérdést, mert továbbá már nem akarom magam feleslegesen ilyenekkel fárasztani.

2012. aug. 26. 00:36
 17/17 A kérdező kommentje:
11.. bazki a God of war és az uncharted az nagyon durva :) köszönöm mindenkinek a választ.. ps3 mellet döntöttem
2012. aug. 26. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!