Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Dobjam ki a hangfalakat vagy...

Dobjam ki a hangfalakat vagy meg lehet oldani a recsegést?

Figyelt kérdés
Szóval Sal-ról van szó, van két Sal 3610-es front hangfalam, és az egyiknek a magas sugárzója recseg ha egy kicsit hangosan hallgatom, nem vészes, de egy idő után már nagyon meguntam, már át lett kábelezve, 1,5-ös kábelt kapott, talán egy új hangváltóval meg lehet oldani? mert ha az se segít akkor nem vágok bele, esetleg tapasztalatok?
2012. aug. 9. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra nem is gondoltál, hogy maga a hangsugárzó ment tönkre?
2012. aug. 9. 10:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mert nem hajszolom túl őket, csak filmhez használom épp ott zavaró ha jön valami akció jelenet és az hangosabb sokkal, ott recseg. Ha ennyitől tönkre ment, akkor igaz lehet.
2012. aug. 9. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kontakthiba lesz; forraszd át az összes pontot!
2012. aug. 9. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, ez jó ötlet, mert az a szerelő aki segített, eléggé sietett a végén már, mert vagy 3 órán keresztül csinálta.
2012. aug. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!