össze lehet-e kötni a 2. 0-ás hangfalakat a 5.1-es hangszettel?
Figyelt kérdés
akarok venni egy 5.1-es hangszettet és nem akarom süllyesztőbe rakni 2.0-ás hangfalaimat!azon gondolkoztam h nem teszem el hanem össze köttetem és akkor lesz 7.1!meg oldható/ lehetséges-e?2012. aug. 7. 08:31
1/1 slakat válasza:
A 2.0 azt jelenti, hogy stereo hangfalpár. Az 5.1 pedig azt, hogy a hangcsatornákat 4 satelit egy center és egy subwoofer sávra osztja. Éppen ezért az 5.1-es hangszetten 6 db hangszóró kimenetet találsz. Elképzelésem sincs, hová tudnál ezeken kívül még kettőt csatlakoztatni. Igaz, azt se értem, miért tennél ilyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!