Problémám van egy androidos tablettel. Segítséget kaphatok?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek van egy androidos tablettje (ami 0.2.3.3. /nem tudom mit jelent de bekapcsoláskor kiírja és hátha ez segít felismerni ezt a kütyüt/)amit nem tudunk használni. Az lenne kérdésem: mik az első teendők, hogy tudok rá zenét játékot és egyéb dolgit rakni? Nekem apple-es ipodom van azt tudom kezelni de erről nem tudok semmit szóval bármilyen okosító mondat sokat segítene. Köszönöm előre is!2012. aug. 7. 13:39
1/3 anonim válasza:
Legalább a típusát megadhatnád, valami felirat csak van rajta...vagy csinálj egy képet a tabrol(a 2.3.3 valószínűleg az android verzió száma).
A Play áruházba (egy szatyor az ikonja a menüben) a gmail felhasználóval bejelentkezve tölthetsz le játékot.
Usb-n csatlakoztatva a sz.géphez másold rá a zenéket, képeket.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeket!!
2012. aug. 7. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!