Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a baja a fényképezőgépemnek?

Mi a baja a fényképezőgépemnek?

Figyelt kérdés

Kaptam egy új fényképezőgépet. Jól fényképez, meg minden, csak nem tudom feltenni a számítógépre a képeket.. Utána is néztem, írta, hogy töltsem le a Windows Live Fotótárat meg a Samsung Intelli- Studio-t.

Ha van kedve felteszi, ha nincs nem. Ebből már elegem van. Mit kell csinálni, ha bedugom az USB-t akkor csak az jön elé, hogy gyorsabb működésre is képes az eszköz, de nem ugrik fel semmi ablak. Van egy másik fényképezőgépünk, annál soha semmi baj nem volt. S.O.S!

A gépem ilyen: [link]

Pont olyan, mint ott fent az a rózsaszín.

2012. aug. 3. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyél hozzá egy memóriakártya olvasót, mondjuk Hamát. Ez párezer forint, cserébe mindig megbízhatóan férsz hozzá az adatokhoz. Egyébként is érdemes mindig kártyaolvasót használni, mert nagyon esetleges, hogy az adatkábeles összeköttetést támogató szoftverek mennyire használhatók a különböző gépek esetén. Meg így nem is kell több száz megás programokkal feleslegesen szennyezni és lassítani a gépedet.
2012. aug. 4. 12:09
 2/2 A kérdező kommentje:
mi is erre gondoltunk. köszönöm :)
2012. aug. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!