Mi lehet a baja a fényképezőgépemnek?
Figyelt kérdés
Nyáron vettem egy újszerű Fujifulm s 5600 típusú gépet, használtan, semmi baja nem volt, tökéletesen működött. Aztán 1-2 hónapig nem volt nálam a gép, kölcsön adtam egy ismerősömnek, s mióta visszakaptam, gondok vannak vele. Bekapcsolás után max 2-3 képet tudok vele készíteni, mert rögtön kiírja, hogy az elemek lemerültek. (Állítólag ismerősömnek is ezt csinálta, de gondolom nem ok nélkül) Először azt hittem, tényleg az elemmel volt baj, ezért vettem bele újakat, de megint ezt csinálja. Mi lehet vele a probléma, mit tudok vele kezdeni?2011. okt. 30. 14:45
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekünk zárlatos volt a memóriakártya, próbáld ki, hogy másik kártyával is ezt csinálja-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!