Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple MacBook-okban mi olyan jó?

Rajmi97 kérdése:

Apple MacBook-okban mi olyan jó?

Figyelt kérdés
Miért ilyen drágák mi olyan fantasztikusan jó bennük? Mi az amiért ilyen drágák?
2012. aug. 3. 20:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
jól összerakott gép de nem éri meg az árát ez minden apple cuccnál így van netezésre,videók nézésre jók de erre jó a 100ezres is igaz azon windows de 300 ezerel olcsóbb másik meg hogy minek ilyen gép ha nem játhatsz rajta ?? Netezésre fölösleges ennyit kidobni mac meg nem jó játékra. Ipad meg fölösleges annyiért sokkal jobb laptopok vannak.
2012. aug. 3. 23:51
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor éri meg MacBookot venni ha munka miatt fontos hogy stabil legyen és sose fagyon le.
2012. aug. 3. 23:52
 23/26 anonim ***** válasza:
23:51 vártam már irígy, hozzá nem értő válaszodat :)
2012. aug. 4. 08:10
 24/26 anonim ***** válasza:
Azt tény hogy munkához hasznosabb egy macbook, de szerintem egy egyszerű felhasználónak is ugyanúgy jó az ha nem fagy le és stabil a rendszer, amúgy ez a windowsnál is alapkövetelmény kéne hogy legyen! A másik meg hogy a mac nagyon érték álló ellenben a pc-kel, ez még kimaradt franciska. A fél milliós gépednek az értéke 2 év múlva 400 ezer legalább ha vigyázol rá! Nagyon kevés az a műszaki cucc ami ilyen csekély árzuhanással bír két év alatt. Mivel szeretek játszani én is jobb v.kártyára vágynék, de egyszerűen nem erre lett tervezve érdemes mellette egy kb 100-150 ezer ft-os Pc-t tartani, mert az mindent visz játékból ha jól van összerakva. Komolyabb dolgokra lett kitalálva mint a COD :P, de helyt áll játékokban is! Amúgy ezeket a fényezéseket úgy mondom hogy Asus tulajdonos vagyok, de ami tény az tény! És nem az adott laptoppal van a fő baj, hanem a windows stabilitásával és lassúságával. A kérdezőnek: Elég lenne neked az ipad mert csak netre használod kb, de én sajnálnám a pénzt a táblára még ha pénzes lennék akkor is, jobban megtérül a laptop, tartósabb, hasznosabb. És egy kis mbook (13as) bőven hordozható ugyan úgy.
2012. aug. 4. 12:27
 25/26 anonim ***** válasza:
igen
2012. aug. 4. 13:07
 26/26 A kérdező kommentje:
Hmm :D Oké. Köszi :)
2012. aug. 5. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!