Rajmi97 kérdése:
Apple MacBook-okban mi olyan jó?
Figyelt kérdés
Miért ilyen drágák mi olyan fantasztikusan jó bennük? Mi az amiért ilyen drágák?2012. aug. 3. 20:25
11/26 A kérdező kommentje:
Egyébként te mire használod? Munkahely vagy valami más?
2012. aug. 3. 20:57
12/26 anonim válasza:
Vid.vágás,fotó...natúr netezés,zeneszerk,és játszani is lehet rajta,hiába mondják,h nem futnak rajta a játékok,lazán futnak....Talán a legújabbak nem...de ez nembiztos..
13/26 A kérdező kommentje:
De én nem értem ha ilyen jó és ilyen drága és azt mondák hogy mindéből a legjobb van benne akkor mért nem fut a legjobb játék is rajta? És akkor egyáltalán mért mondják, hogy játszani nem lehet rajta?
2012. aug. 3. 21:09
14/26 anonim válasza:
Azért ,mert nem kimondottan játékra lett tervezve.Sokan meg nemismerik,és úgy fikázzák,hogy nemlehet rajta játszani.Megint mások ,meg irígységből mondják....Amilyen játékokkal a 90% játszik,az mind simán fut a Maceken is.Ne parázz rá,szinte mindent visz.Léteznek erősebb videó kártyával ellátott pc-is ,de én biztos nem fejlődnék vissza az idegesítő oprendszerekhez.Ha összeszámolod mikből van,és hogy álom vele pötyögni,egyből nemolyan drága.Ja,és a vírusokat is elfelejtheted örökre!!!!!!Különben normális országokban,ahol 6x annyit keresnek az emberek,mint mi ,nos azokban jóval olcsóbbak....A Magyar nyomoronc kereskedők miatt ilyen borsos itthon az ára...Nem túl igazságos....
15/26 anonim válasza:
Szerintem egyedül az Iphone-uk nem éri meg azt a 220 ezret....Bár ,ha hozzámvágna valaki egyet,nemdobnám vissza :-)
16/26 A kérdező kommentje:
:DD Azt hidd el én sem :D.. De jól van értem köszi de ha azt mondod, hogy soha nem fejlődnél vissza a nyomorék op rendszerekhez akkor régebb mért nem tettél a gépedre/laptopodra MacIOS-t. Attól még, hogy nem (Apple)MacBook lehet a laptopon/gépen MacIOS rendszer vagy nem? :D
2012. aug. 3. 21:27
17/26 anonim válasza:
Pc-n nem az igazi,az Apple-höz lett optimalizálva az osx,azért is verhetetlen futásban.Hidd el nemvagyok sznob,de még Apple b..i sem,egyszerűen csak jók a tapasztalataim,és az ismerőseimnek is, e szettekről.
18/26 A kérdező kommentje:
Köszii :D
2012. aug. 3. 21:39
20/26 anonim válasza:
Te! Lefagyott a gépem. :DDDDDDDDDD
Csak viccvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!