Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Apple MacBook-okban mi olyan jó?

Rajmi97 kérdése:

Apple MacBook-okban mi olyan jó?

Figyelt kérdés
Miért ilyen drágák mi olyan fantasztikusan jó bennük? Mi az amiért ilyen drágák?
2012. aug. 3. 20:25
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Egyébként te mire használod? Munkahely vagy valami más?
2012. aug. 3. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Vid.vágás,fotó...natúr netezés,zeneszerk,és játszani is lehet rajta,hiába mondják,h nem futnak rajta a játékok,lazán futnak....Talán a legújabbak nem...de ez nembiztos..
2012. aug. 3. 21:07
 13/26 A kérdező kommentje:
De én nem értem ha ilyen jó és ilyen drága és azt mondák hogy mindéből a legjobb van benne akkor mért nem fut a legjobb játék is rajta? És akkor egyáltalán mért mondják, hogy játszani nem lehet rajta?
2012. aug. 3. 21:09
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
Azért ,mert nem kimondottan játékra lett tervezve.Sokan meg nemismerik,és úgy fikázzák,hogy nemlehet rajta játszani.Megint mások ,meg irígységből mondják....Amilyen játékokkal a 90% játszik,az mind simán fut a Maceken is.Ne parázz rá,szinte mindent visz.Léteznek erősebb videó kártyával ellátott pc-is ,de én biztos nem fejlődnék vissza az idegesítő oprendszerekhez.Ha összeszámolod mikből van,és hogy álom vele pötyögni,egyből nemolyan drága.Ja,és a vírusokat is elfelejtheted örökre!!!!!!Különben normális országokban,ahol 6x annyit keresnek az emberek,mint mi ,nos azokban jóval olcsóbbak....A Magyar nyomoronc kereskedők miatt ilyen borsos itthon az ára...Nem túl igazságos....
2012. aug. 3. 21:18
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egyedül az Iphone-uk nem éri meg azt a 220 ezret....Bár ,ha hozzámvágna valaki egyet,nemdobnám vissza :-)
2012. aug. 3. 21:23
 16/26 A kérdező kommentje:
:DD Azt hidd el én sem :D.. De jól van értem köszi de ha azt mondod, hogy soha nem fejlődnél vissza a nyomorék op rendszerekhez akkor régebb mért nem tettél a gépedre/laptopodra MacIOS-t. Attól még, hogy nem (Apple)MacBook lehet a laptopon/gépen MacIOS rendszer vagy nem? :D
2012. aug. 3. 21:27
 17/26 anonim ***** válasza:
Pc-n nem az igazi,az Apple-höz lett optimalizálva az osx,azért is verhetetlen futásban.Hidd el nemvagyok sznob,de még Apple b..i sem,egyszerűen csak jók a tapasztalataim,és az ismerőseimnek is, e szettekről.
2012. aug. 3. 21:36
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszii :D
2012. aug. 3. 21:39
 19/26 anonim ***** válasza:
:-)
2012. aug. 3. 21:43
 20/26 anonim ***** válasza:

Te! Lefagyott a gépem. :DDDDDDDDDD

Csak viccvolt.

2012. aug. 3. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!