PS3 vagy xbox360, avagy PS2 vagy PSP?
PSP kilőve, akkor már inkább Vita.
PS2 elég öreg, de van rá rengeteg jó alap játék, viszont ezek elég nagy része már PS3-ra is van, xbox kilőve, nem szar, de PS3 jobb.
12:11: PS2, PS3, PSP, PS Vita, PC.
És nem hasraütésre választottam ezeket a gépeket, hanem alaposan körülnéztem, több szempont alapján.
De mivel a kérdező semmilyen szempontot nem adott meg, így nem tudok miből kiindulni és mivel az én gépeimből a PS3 jött be a legjobban, így azt javasoltam.
Viszont ha pl. számítana a flash, akkor Xboxot írtam volna vagy ahogyan te említetted a fogyasztást.
Regényt meg nem fogok írni (különben is már egyszer írtam), mindegyik konzolnak van előnye és hátránya, hiába van meg az összes PS, Xboxot és 3DS-t is nagyon szivesen kipróbálnék, de jelenleg a PS Vita kimerítette a tárcámat.
Egyébként 2009 óta van PS3-mam és 2004 óta PS2-m, szóval bent vagyok a témában már egy ideje. :)
Amíg nincs konkrét szempont, addig csak a sötétben tapogatózunk, viszont ha konkrét fejleményeket ad meg valaki, az alapján könnyebben meg lehet neki írni, melyik konzolt válassza, melyikkel fog jobban járni.
Kb. erre akartam célozni a kommentemmel. :)
Jó lenne, ha valamihez nem értünk akkor nem próbálnánk meg okoskodni.
PS3 slim 110 W-nál sosem fogyaszt többet, a legújabb slim modelleknél meg 80 W a küszöb (természetesen leterhelve, játék közben).
De még a legrégebbi fat PS3 sem fogyasztott többet 200W-nál.
Meg úgy csinálsz, mintha ez lenne a fő szempont, hogy PS3 többet fogyaszt. Akinek van 50+ ezre konzolra (aztán játékra is havonta minimum 5k) azt valószínűleg az az egy-két ezer forint fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!