Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vagy xbox360, avagy PS2...

PS3 vagy xbox360, avagy PS2 vagy PSP?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 11:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Kezdjük a végéről a PSP lejárt lemez már játékoksem jönnek rá,a PS2 megbízható de régebbi platform tehát marad az PS3 és az Xbox360 lényegében ha multis játékokkal is akarsz játszani az a lényeg hogy az ismerőseidnek milyen konzoljuk van hogy tudjatok az xbox live-on vagy a PSN együtt játszani!
2012. aug. 3. 11:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Én honnan tudjam neked mire kell? Még csak nem is hasonlítanak egymásra ezek, csak az első kettő az ami úgy nagyjából egy kategória.
2012. aug. 3. 11:27
 3/15 anonim ***** válasza:

PSP kilőve, akkor már inkább Vita.

PS2 elég öreg, de van rá rengeteg jó alap játék, viszont ezek elég nagy része már PS3-ra is van, xbox kilőve, nem szar, de PS3 jobb.

2012. aug. 3. 11:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Semmilyen szempontot nem adtál meg (hordozhatóság, flash, multi mennyire számít, mennyit költenél rá stb.), úgyhogy PS3.
2012. aug. 3. 12:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem kedves utolsó hogy mióta van konzolod előtte milyenekkel játszottál?
2012. aug. 3. 12:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtetted mondani hogy a PS3 240watt-ot zabál az Xbox360 slim csak 95Watt-ot!
2012. aug. 3. 12:14
 7/15 anonim ***** válasza:

12:11: PS2, PS3, PSP, PS Vita, PC.

És nem hasraütésre választottam ezeket a gépeket, hanem alaposan körülnéztem, több szempont alapján.

De mivel a kérdező semmilyen szempontot nem adott meg, így nem tudok miből kiindulni és mivel az én gépeimből a PS3 jött be a legjobban, így azt javasoltam.

Viszont ha pl. számítana a flash, akkor Xboxot írtam volna vagy ahogyan te említetted a fogyasztást.

Regényt meg nem fogok írni (különben is már egyszer írtam), mindegyik konzolnak van előnye és hátránya, hiába van meg az összes PS, Xboxot és 3DS-t is nagyon szivesen kipróbálnék, de jelenleg a PS Vita kimerítette a tárcámat.

Egyébként 2009 óta van PS3-mam és 2004 óta PS2-m, szóval bent vagyok a témában már egy ideje. :)

Amíg nincs konkrét szempont, addig csak a sötétben tapogatózunk, viszont ha konkrét fejleményeket ad meg valaki, az alapján könnyebben meg lehet neki írni, melyik konzolt válassza, melyikkel fog jobban járni.

Kb. erre akartam célozni a kommentemmel. :)

2012. aug. 3. 13:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Én az első konzolomat 1983-ban kaptam 97-ben vettem a PS1-et 2004-ben PS2 2008-ban Xbox360-at de játszottam Dream Cast-en és Game Cube-on Super Nintendo-n stb..is úgy hogy én is eléggé ott vagyok a témában hidd el!!
2012. aug. 3. 13:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor gondolom láttál már jó pár értelmetlen vitát és sejted, hogy ez is már inkább faggatózásba megy át és teljesen elkerüljük az eredeti témát, úgyhogy inkább várjuk meg, hogy a kérdező leírja a számára döntő szempontokat, aztán segítsünk neki a döntésben. :)
2012. aug. 3. 14:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha valamihez nem értünk akkor nem próbálnánk meg okoskodni.

PS3 slim 110 W-nál sosem fogyaszt többet, a legújabb slim modelleknél meg 80 W a küszöb (természetesen leterhelve, játék közben).

De még a legrégebbi fat PS3 sem fogyasztott többet 200W-nál.

Meg úgy csinálsz, mintha ez lenne a fő szempont, hogy PS3 többet fogyaszt. Akinek van 50+ ezre konzolra (aztán játékra is havonta minimum 5k) azt valószínűleg az az egy-két ezer forint fogja érdekelni.

2012. aug. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!