Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ti az XBOX 360 Kinectben vagy...

Ti az XBOX 360 Kinectben vagy a Playstation 3 Movejában látjátok a jövőt?

Figyelt kérdés

Mondjuk úgy konzolvásárlás előtt vagyok. PS3-ra jobban tetszenek az exkluzívok, de Xboxra is van egy pár jó. A játékok nagy része megjelenik mindkettőre és KB ugyanolyan grafika.Anno PS3-t vennék Move-val DE Xboxon ott van a Kinect (amiben inkább látom a jövőt és hosszabb ideig gyártanak rá játékot, de csak én véleményem). Szóval melyik konzolt érdemesebb venni? Hardscore meg Casual is egyaránt vagyok. Szóval egyszerűn nagyon nehéz eldönteni.

Köszönöm előre a válaszokat!

2012. aug. 2. 12:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

előző válaszolónak: 13 vagyok és tudom hogy pontatlana kinect. de játék közben szinte nem is izgat igazán. az elöttem lévő elöttinek: lehet ps3 melett döntök mert egyrészt kontroller :) (bár megtudnám szokni xbox 360-t)

de nagyon zsír játékok lesznek ps3-ra the last of us, god of war 5 littkebigplanet és a többi :)

2012. aug. 3. 15:52
 12/21 A kérdező kommentje:
új felállás: szóba jöhet a ps vita vagy esetleg várjam meg a wii u-t ? olvastam rengeteg tesztet, sok-sok vidit, nagyon sok összehasonlítást de nem jutottam döntésre..
2012. aug. 3. 15:56
 13/21 A kérdező kommentje:
mondjuk xboxn ott a minecraft.. gépen laggol
2012. aug. 3. 16:15
 14/21 anonim ***** válasza:

13 éves vagy de már ilyen nagy dolgot kapsz a szülőktől?

Jól megy.

2012. aug. 3. 17:22
 15/21 A kérdező kommentje:
na a nagyoknak nagyon nagy a pofája tisztelet a kivételnek de kedves előző válaszoló ne legyen nagy a szád mert berepül a légy...
2012. aug. 3. 20:15
 16/21 A kérdező kommentje:
bocsánat az előző válaszolónak, de kérlek a kérdésre válaszolj :)
2012. aug. 4. 17:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha 13 éves vagy akkor jó lehet a kinect, mert ez a te korosztályodnak készült, bár move-on is 1-2 nagy cím van (pl.: killzone 3) és a többi arcade játék.

God of War 5? Még a 4-et sem jelentették be nem, hogy az 5-öt, majd tavasszal jön a God of War ascension, de szerintem neked mindegy is, hogy mi fog kijönni ezután hiszen a PS3 már így is tele van exkluzívakkal amiket be kell pótolnod, ha PS3at veszel.

2012. aug. 4. 17:48
 18/21 A kérdező kommentje:
de ps3 még max 2 évig húzza aztán jönn a next gen. és azért lenne jó a wii u mert bőven jönne játék akár 2020-ig is.
2012. aug. 5. 22:52
 19/21 anonim ***** válasza:

lol 2020-ig. xd

Max 3-4 évet adok neki a WII U-nak.

2012. aug. 5. 23:05
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem xboxom van, és meg vagyok vele FULL eleégedve. Úgy hogy szerintem azt vegyél, de a ps3 is lehet ugyan olyan jó...
2012. aug. 15. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!