Ti az XBOX 360 Kinectben vagy a Playstation 3 Movejában látjátok a jövőt?
Mondjuk úgy konzolvásárlás előtt vagyok. PS3-ra jobban tetszenek az exkluzívok, de Xboxra is van egy pár jó. A játékok nagy része megjelenik mindkettőre és KB ugyanolyan grafika.Anno PS3-t vennék Move-val DE Xboxon ott van a Kinect (amiben inkább látom a jövőt és hosszabb ideig gyártanak rá játékot, de csak én véleményem). Szóval melyik konzolt érdemesebb venni? Hardscore meg Casual is egyaránt vagyok. Szóval egyszerűn nagyon nehéz eldönteni.
Köszönöm előre a válaszokat!
Szerintem PS3 (legalábbis nekem az van és szeretem is nagyon :) ).
A motion contollers téma szerintem csak egy múló szeszély. Ha megnézed, reklámozzák a kinect-et meg a move-ot is összevissza a használt piacok meg tele vannak eladó egy-két napos/hetes garis eszközökkel. Jó móka amig hat az újdonság ereje utána meg előkerülnek a controllerek.
Szerintem a konzol és a játékfelhozatal alapján dönts.
Xbox 360-at vegyél.
Én megnéztem mik vannak PS3-ra exkluzívok és nagy részük nulla.
Jó Killzone 2 nem rossz, Killzone 3 fos.
God of War 3 jó. Resistance összes része fos.
Uncharted részek egész jók.
Közönöm az eddigi válaszokat!
DE a jövőben megjelenő PS3-exkluzívak nagyon jól lesznek.
(pl a The last Of Us) de xboxra ott lesz a halo 4 és persze a fasza kinect extrák.. hát igazán nem is tudom.
Biztos vagy benne? Azért nézd meg ezt a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!